Närhälsan Källstorp vårdcentral, Trollhättan

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Källstorp Vårdcentral är en väl fungerande enhet med stabil personal och vi har cirka 9.800 patienter som valt att lista sig hos oss. Vi är en kompetent och väl sammansvetsad personalgrupp som har ett gott samarbete och alla är delaktiga i vårdcentralens utveckling. Vi prioriterar kollegialt utbyte och avsätter regelbundet tid för intern fortbildning.

Vi är stolta över vår vårdcentral och söker Dig som är engagerad, lösningsorienterad och positiv.

Om arbetet

Då en kollega nu har gått i pension söker vi en ny sjuksköterska till vår verksamhet. Tjänsten kombineras med övrigt arbete för sjuksköterska på vårdcentralen vilket är varierande och innefattar bland annat triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning, hälsofrämjande och förebyggande arbete. 

Vårdsamordnarrollen och rehabkoordinator är två roller som VC har god erfarenhet av att det kombineras och innehas av en person som är sjuksköterska i grunden. Du är en del av VC:s psykosociala teamet med två kuratorer och försäkringsmedicinsk sakkunnig läkare. Teamet har nära samarbete med Närhälsans rehab.

Vårdsamordnar rollen ska säkra en god och jämlik vård för patienter med mild till medelsvår depression, ångestsymtom och stressutlöst psykisk ohälsa. Målsättningen är att ge dessa patienter god kontinuitet och hög tillgänglighet där vårdsamordnaren ger ett samordnat och strukturerat omhändertagande, samt aktivt följer upp patienterna.

Som rehabkoordinator är du nyckelperson i arbetet att tidigt identifiera patienter som har behov av samordnade åtgärder för att underlätta arbetsåtergång. Tillsammans med vårdcentralchef och psykosociala teamet har du ett övergripande uppdrag att koordinera, utveckla och stödja vårdcentral i rehabiliterings- och sjukskrivningsprocessen kring den enskilda patienten. Som rehabkoordinator samverkar du internt inom vård- och rehabiliteringsverksamheten och externt med arbetsgivare, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete. Utbildningen vårdsamordnare 7,5 hp och rehabkoordinator 7,5hp är meriterande. Saknar du utbildningarna kommer du att erbjudas att genomföra dessa på arbetstid. Vi ser också positivt på om du har arbetat med förebyggande insatser, exempelvis inom företagshälsovård samt har erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa.

För att trivas i arbetet behöver du ha ett stort engagemang som resulterar i en förbättrad kvalitet för patienten. Det är av stor vikt att du kan se till helheten och arbetar målinriktat, men även att du har en god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga. Du har därtill ett professionellt bemötande och vill vara en del i att utveckla vår vårdcentral. Du ska dela Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4076
Kontakt
  • Amira Donlagic, Vårdcentralchef, 0722-06 58 07
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725-13 62 79
Publicerat 2020-09-16
Sista ansökningsdag 2020-10-07

Zurück zu Stellenangeboten