Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Lungmottagning Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning av arbetsplatsen 
Lungonkologen ingår i öppenvården inom verksamhetsområdet Lungmedicin,allergologi och palliativ medicin. På lungonkologiska mottagningen arbetar vi med tumörsjukdomar i lungorna och det innefattar en mottagningsdel och en behandlingsdel. Här jobbar vi nära läkare och den forskning som bedrivs.

Vi erbjuder 
Hos oss jobbar vi för att ge patienterna bästa tänkbara omvårdnad och behandling. Som sjuksköterska har du en viktig roll att tillsammans med läkare administrera läkarmottagningar, ha telefonrådgivning och ge cytostatikabehandling. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation i journal och aktuella register. Vi arbetar måndag-fredag, helgfria dagar på en arbetsplats som värdesätter engagemang och teamarbete.


Om dig 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lungmedicin eller onkologisk omvårdnad. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med cancerpatienter och stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

Varmt välkommen in med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Sahlgrenska Universitetssjukhuset
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4044
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mari Andréasson , 073 - 227 58 66
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Katarina Karlsson , 031 - 342 98 69
Publicerat 2020-09-02
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Zurück zu Stellenangeboten