Södra Älvsborgs sjukhus, BUP, Neuropsykiatrisk mottagning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Vi söker nu en sjuksköterska på dagtid till vår Neuropsykiatriska mottagning. Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta med medicinuppföljningar, psykoedukation, psykiatriska bedömningar, telefonrådgivning, samt i vissa fall utredning. Vi arbetar med både individuella möten och behandling/ utbildning i grupp. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med hela familjen i fokus och följa patienter under lång tid. På mottagningen arbetar sjuksköterskor och läkare med lång erfarenhet så god tillgång till mentor och kollegialt stöd finns.

Om oss
Vi arbetar i tvärprofessionella team som består av sjuksköterska, läkare, psykologer, specialpedagoger, logopeder, arbetsterapeuter och socionomer. Vi genomför neuropsykiatriska utredningar samt bedriver behandling och habilitering för patienter med autismspektrumdiagnoser och normal kognitiv funktion. Vi erbjuder föreläsningar för våra patienter och föräldrar och har pågående projekt i form av olika gruppinterventioner med våra patienter.

Vi arbetar kontinuerligt med utvecklingsarbete både i hela teamet och i de olika professionsgrupperna. Varje profession deltar med sin speciella kompetens på konferenser och i utvecklingsarbete.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller blir det inom kort. Meriterande om du har erfarenhet och/eller intresse för neuropsykiatri.

Om ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss. Bifoga gärna kopia på utbildningsbevis i din ansökan.
Vill du arbeta i ett positivt team med stora möjligheter till utveckling och ömsesidigt lärande så sök denna tjänst!

Psykiatrins kvarter
SÄS investerar långsiktigt och bygger nya lokaler för psykiatrins kvarter som omfattar verksamheterna inom vuxenpsykiatrin samt barn- och ungdomspsykiatrin. Kvarteret byggs och tas i bruk i flera steg och beräknas vara helt klart för invigning i början av 2021.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4018
Kontakt
  • Jenny Linder, vårdenhetschef, 033-616 16 84
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet, 033-616 2192
Publicerat 2020-09-02
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Zurück zu Stellenangeboten