Naturbruksförvaltningen, Naturbruksskolan Uddetorp

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Beskrivning

Vi söker nu engagerade, mål- och serviceinriktade personer som vill arbeta i kök och internat vid behov.

Naturbruksskolan Uddetorp ligger i utkanten av Skara, med närhet till både stad och natur. På Uddetorp kan man läsa Naturbruksprogrammet inriktning lantbruk med utgångarna maskin, växtodling och lantbruksdjur, naturvetenskaplig profil och maskinservice. Här driver vi vårt eget lantbruk där eleverna får utvecklas och lära sig i en verklig miljö. Det finns ca 160 gymnasieelever på Uddetorp, flertalet bor på skolans internat. På Uddetorp finns förvaltningens administrativa centrum för vuxenutbildningar. Hos oss får du en chans att göra skillnad och bidra till utveckling. På vår skola utbildas nästa generation inom den gröna näringen. På anläggningen finns djurproduktion inom mjölkkor, även en liten skala av fårproduktion finns. Vi strävar efter att ligga i framkant med ny teknik.

Arbetsuppgifter
Arbete i servering/kök innebär bland annat tillredning och servering av skolmåltider, måltidsservering samt egenkontroll. Du får ta del av alla för arbetslaget förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar efter VGR´s miljömål för hållbar utveckling.
Arbete på internat innebär bland annat ansvar för elevernas trygghet och trivsel i internatmiljö. Du stöttar eleverna i deras utveckling och lärande samt ger dem möjligheter till olika fritidsaktiviteter. I arbetet ingår det att ha kontakt med föräldrar samt att ha en god kontakt med de övriga arbetslagen på skolan.

Kvalifikationer
Erfarenhet från måltidsservice och/eller arbete med ungdomar i ålder 16-20år.
Meriterande är utbildning inom restaurang och storhushåll och/eller arbete vid internat, särskilt boende.
Du har god samarbetsförmåga och vill arbeta i arbetslag. Då arbetslaget arbetar som ett team, ska du vara flexibel, har förmåga att själv ta initiativ för att lösa problem som kan uppstå, hitta lösningar och ta ett gemensamt ansvar för de uppgifter som arbetslaget ska utföra. Du ska tycka om att ge service samt vilja att vara med och utveckla arbetslaget och verksamheten.
Du har intresse för att arbeta med ungdomar och vill verka för att alla skall trivas och må bra på skolan.

Vi lägger stor vikt vid positivt tänkande och att man har service- och ansvarskänsla. Du måste tycka om att arbeta med människor - du möter elever, föräldrar, gäster samt personal varje dag.
B–Körkort för manuellt växlad bil.

Villkor
Intermittent anställning (timanställning) vid beheov i verksamheten. Sysselsättningsgrad varierar beroende på behov. Utdrag ur belastningsregister krävs vid anställning. Läs mer via polisens hemsida om hur du kan ansöka om ett, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 10-100%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4015
Kontakt
  • Håkan Magnusson, 0705-826875
Publicerat 2020-09-04
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Zurück zu Stellenangeboten