Södra Älvsborgs sjukhus, anestesikliniken, postoperativ avdelning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om oss
På post operativ avdelning 1 övervakas och vårdas nyopererade patienter. Avdelningen har verksamhet dygnet runt. Avdelningen bedriver även mottagningsverksamhet för både akuta och elektiva patienter, inför samt efter operation inför hemgång. Vår avdelning har ett personalutbyte med intensivvårdsavdelningen. Vi som arbetar på avdelningen är specialistutbildade sjuksköterskor inom anestesi eller intensivvård, allmänsjuksköterskor, undersköterskor och en verksamhetsansvarig läkare. Vi arbetar i team med patientens i centrum.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst 2 års klinisk erfarenhet från somatisk vård. Det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll då arbetet kräver att du kan arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta och har ett flexibelt arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet från pre- och postoperativ vård och vi ser gärna att du har en vidareutbildning inom anestesi eller intensivvård. Tidigare erfarenheter samt personlig lämplighet värderas.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd 40 timmar per vecka måndag-fredag, helgtjänstgöring kan bli aktuellt. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3989
Kontakt
  • Magnus Tallinger, vårdenhetschef , 033-616 30 89
Facklig företrädare
  • Jennie Karlberg, Vårdförbundet , 033-616 30 90
Publicerat 2020-09-01
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Zurück zu Stellenangeboten