NU-sjukvården, Infektionskliniken, Avdelning 27/Infektionsmottagning

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du arbeta på en spännande och lärorik arbetsplats med en stor del akutsjukvård? Vill du vara med att forma framtidens infektionssjukvård? Då är Infektionskliniken rätt arbetsplats för dig!

Om verksamheten
Infektionskliniken består idag av vårdavdelning 27, vår infektionsmottagning och vårdavdelning 61 som är inriktad på hematologi och infektionssjukvård. Inom kliniken ingår även sprututbytesverksamhet.

Klinikens uppgift är att erbjuda kvalificerad vård, behandling och omvårdnad av patienter med infektionssjukdomar. Den specialiserade infektionssjukvården har hela NU-sjukvården som upptagningsområde. Majoriteten av våra patienter tas in akut och vi har en blandad patientgrupp vad gäller diagnos, vårdtid och ålder. Kliniken har även en omfattande konsult- och jourverksamhet.

På avdelning 27 vårdas i första hand isoleringskrävande patienter. Vi har 24 vårdplatser och samtliga patientrum är enkelrum med isoleringsmöjligheter och ingång utifrån. Många av våra patienter har ett akut insjuknande som kräver samarbete med övriga kliniker, MIG-team och IVA. Vi bedriver även utredning av oklara infektionstillstånd.

På vår infektionsmottagning bedrivs utredning, uppföljning och behandling av patienter med infektionssjukdomar. Här tar vi emot patienter för både planerade och akuta besök. Inom Infektionskliniken ingår även vår sprututbytesverksamhet. Sprututbytesverksamheten vänder sig till personer med intravenöst missbruk folkbokförda i Västra Götalandsregionen.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter och du möts ständigt av nya utmaningar. Tillsammans med oss på Infektionskliniken får du en bred och djup kompetens i omhändertagande av patienter med infektionssjukdomar samt möjligheten att kombinera arbete på vårdavdelning med arbete på mottagning.

Du arbetar i ett nära samarbete med kompetenta kollegor från olika yrkesgrupper (såsom undersköterskor, specialist-och sjuksköterskor, kuratorer och sekreterare) och en stabil läkargrupp. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda en hög medicinsk kvalitét till våra patienter!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Infektions-och/akutsjukvårdsutbildning är önskvärt. Det är meriterande om du har erfarenhet av infektionssjukvård och/eller akutsjukvård.

Om du är lugn och trygg i din yrkesroll kommer du att trivas hos oss. Då vi arbetar i team ställs stora krav på samarbetsförmåga, helhetssyn och flexibilitet. För att trivas hos oss ska du ha ett genuint intresse av infektionssjukvård. Du är engagerad och har en vilja att utvecklas inom din profession. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Annonsen avser en tillsvidaretjänst på 100% med tjänstgöring dag/kväll/natt.

Vi intervjuar löpande under hela ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3962
Kontakt
  • Agneta Bäckström, Vårdenhetschef avdelning 27, 010-435 02 71
  • Ewa Wennerholm, Vårdenhetschef infektionsmottaging, 010-435 56 02
Facklig företrädare
  • Malin Cardesjö, Vårdförbundet, 010-435 02 70
Publicerat 2020-08-31
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Zurück zu Stellenangeboten