Sjukhusen i väster, Geriatrik, neurologi och rehab, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Beskrivning
Rehabenheten, Kungälvs sjukhus är en del av verksamhetsområde Geriatrik, Neurologi och Rehabilitering inom Sjukhusen i väster. Rehabenheten består av arbetsterapi, dietist, fysioterapi, ljusenhet, logopedi, kurator, mobilt palliativt team, neuropsykolog, palliativ smärta, stroke hemrehab och vårdplaneringsteam.

Arbetsuppgifter
Rehabenheten har gjort en organisationsförändring för att anpassa verksamheten till Västra Götalandsregionens beslut om normtal för antalet medarbetare per chef. Som ett led i förändringen har vi valt att införa delat ledarskap på enheten.
Du har som enhetschef, tillsammans med din chefskollega, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för enheten. Ni leder, planerar och utvecklar enheten tillsammans med medarbetarna och i nära samarbete med övriga verksamheter på sjukhuset i både patientarbete och i andra sammanhang.

Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp och bidrar tillsammans med övriga chefer för utveckling av verksamheten.

Vi erbjuder Dig ett spännande uppdrag där du får möjlighet att tillsammans med erfarna och ambitiösa kollegor och medarbetare arbeta för att ge en god och kvalificerad vård.

Kvalifikationer
Vi söker en trygg person som vill arbeta i delat ledarskap. Du ska vara intresserad av förändringsarbete och att leda i en tid fylld av förändringar. Att du har förmåga att inspirera, leda och utveckla både enheten och medarbetarna ser vi som en självklarhet.

Genom god och tydlig kommunikation ska du kunna entusiasmera medarbetarna till delaktighet och skapa en arbetsplats där medarbetarna trivs och utvecklas.

Vi söker Dig som är intresserad av att utveckla det delade ledarskapet tillsammans med en kollega. Du trivs att arbeta i team och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du som söker ska ha vårdrelaterad universitets-/högskoleutbildning och minst fem års yrkeserfarenhet. Kunskap om rehabilitering är meriterande.

Vi utgår från Västra Götalandsregionens chefskriterier:

  •  Värdegrundsbaserat chefsskap
  •  Kommunikativt chefsskap
  •  Mål- och resultatorienterat chefsskap
  •  Utvecklingsorienterat chefsskap

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där god samarbets- och kommunikationsförmåga är viktiga inslag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3938
Kontakt
  • Ulrika Jonsson Milusic, verksamhetschef, 0700-20 77 05
Facklig företrädare
  • Amanda Orlinis, Arbetsterapeuterna, 0303-980 00
  • Vårdförbundet, 0303-988 44
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Zurück zu Stellenangeboten