Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hjärtintensivvårdsavdelning 92-93

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning av arbetsplatsen

Hjärtintensivvårdsavdelning 93 är en högspecialiserad vårdavdelning inom kardiologi med inriktning mot avancerad hjärtsvikt. Patientflödet inkluderar både planerad- och akutvård för patienter främst från regionen men även från andra delar av landet.

Avdelningen består av 19 vårdplatser varav 8 platser är en HIA-enhet. Här vårdas patienter med avancerad hjärtsvikt i behov av invasiv monitorering och inotropi. Vi vårdar patienter i behov av mekaniskt pumpstöd av hjärtat. Avdelningen utvecklar även en utredningsenhet tillsammans med hjärtsviktsteamet.

Vår HIA-enhet bemannas av grundutbildade sjuksköterskor med några års yrkeserfarenhet samt genomgången internutbildning.

På avdelningen arbetar du i ett multiproffessionellt team där bland annat undersköterska, läkare, sjukvårdsbiträde, fysioterapeut och receptarie ingår. Tillsammans arbetar Ni nära varandra för att ge patienten bästa möjliga vård.

Vad kan vi erbjuda dig som söker? 

Vi erbjuder dig som sjuksköterska en strukturerad bredvidgång under sex veckors tid som varvas med internundervisning som är tillämpad för nya medarbetare. Du får bland annat utbildning inom EKG, hjärtsvikt och Hjärt och lungräddning (HLR). Vidare får du kontinuerlig utbildning av våra instruktörer, kontinuerlig HLR-utbildning samt möjlighet att gå kurser inom hjärtsjukvård i samarbete med Sahlgrenska Akademin. Du har möjlighet att få ett eller flera ansvarsområden för fördjupning och utveckling. Vi har stödfunktioner i form av instruktörer och specialistsjuksköterskor inom hjärtsjukvård på avdelningen.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos oss är sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor inom slutenvård samt extra fokus på EKG där det främst handlar om granskning och tolkning av EKG. Du är ansvarig för omvårdnaden av patienterna och jobbar i team tillsammans med undersköterska. Du bedömer, planerar och utvärderar omvårdnadsåtgärderna. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du trivs med att jobba i team samtidigt som du inte är rädd för att ta egna beslut. Engagemang och intresse för vår patientgrupp är viktigt! Vi ser gärna att du är kreativ och nytänkande och kan förmedla tankar och idéer för att vara med och utveckla avdelningen tillsammans med oss. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt med bra förmåga att prioritera. Vi har ett öppet, positivt och tillåtande arbetsklimat som vi vill att du bidrar till. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3779
Kontakt
  • Vårdenhetschef Susann Johansson , 072 - 248 76 52
  • Sektionsledare Karin Odefjord , 031 - 342 10 93
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Lund, 031 - 342 10 11
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-10-07

Zurück zu Stellenangeboten