Närhälsan Hjo Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Hos oss på Närhälsan Hjo Rehabmottagning arbetar fyra fysioterapeuter/sjukgymnaster och tre arbetsterapeuter. Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling, internutbildning och ständiga förbättringar för att kunna ge patienterna bästa möjliga rehabilitering. Vi är mycket måna om varandra i gruppen, att vi trivs på arbetet och har en bra sammanhållning.

Hjo ligger i ett vackert landskap vid Vätterns västra strand. I Sverige finns endast ett fåtal trästäder kvar och Hjo är en av dom med många vackra sekelskifteshus. Det finns goda förutsättningar för en aktiv fritid med sport och friluftsliv. Närmsta större stad till kommunen är Skövde. Det finns väl utbyggd bussförbindelse mellan orterna. Läs gärna mer om kommunen på www.hjo.se

Om arbetet

Vi önskar nu utöka vår grupp och tjänsten är en tillsvidare med omfattningen 100% med tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Vi bedriver en ständig pågående verksamhetsutveckling samt kompetensutveckling, tid för egen reflektion och förkovran. Självständigt patientarbete inom olika områden som bedömning, behandling, träning eller andra åtgärder som undervisning i olika patientskolor. Du kommer träffa på patienter i alla åldrar med muskuloskeletala problem, idrottsskador, neurologiska sjukdomar, problematik kring smärta och stress. Hjälpmedelsförskrivning ingår och hembesök kan göras utifrån patientens behov. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen samt andra närliggande rehab mottagningar. Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav- och kvalitetsbok.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med yrkeserfarenhet samt vidareutbildning inom något av arbetsområdena idrottsskador, neurologisk rehabilitering och/eller smärta och stress. Du har god förmåga att muntligt och skriftligt kommunicera på svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, så som förmåga till självständigt arbete, samarbetsförmåga, initiativtagande, flexibilitet samt att du kan hantera olika arbetstempon. Du har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor som behöver stöd och motivation i sin livssituation. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Körkort erfordras.

Övrigt

I Närhälsans anställningsförmåner ingår bland annat friskvårdsbidrag, fri hälso- och sjukvård, och avtalspension. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hjo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3778
Kontakt
  • Emma Davidsson, Enhetschef, 070-020 60 45
  • Eva Ahlberg, Verksamhetschef/Områdeschef, 073-444 33 88
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 073-663 68 89
Publicerat 2020-08-20
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Zurück zu Stellenangeboten