Södra Älvsborgs Sjukhus, Medicinkliniken, Medicinsk akutvårdsavdelning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om tjänsten
Du får möjlighet att skapa dig bredare kunskaper inom det akutmedicinska fältet och träffar patienter inom alla specialiteter. Du får även möjligheten att specialisera dig inom ett intresseområde när du vill utvecklas ytterligare efter några år. Vi erbjuder en strukturerad introduktion där auskultation inom avdelningens samarbetsenheter ingår. Du har alltid möjlighet att ställa frågor och vi arbetar tillsammans för våra patienter. Du har ett individuellt schema som du har möjlighet att påverka. Regelbunden kompetensutveckling i form av föreläsningar, egna studier och schemalagd fysisk träning och reflektion.

Vi erbjuder dig

  • En bred kunskap inom akutmedicin
  • Möjlighet att specialisera dig
  • Möjlighet att påverka ditt schema
  • Kompetensutveckling i form av både teoretisk och praktisk träning

Om oss på MAVA
MAVA planeras ha 27 vårdplatser som ska vara fördelat på moduler där varje sjuksköterska vårdar 8 patienter dag/kväll och 10-13 patienter om du är sjuksköterska på natten. I direkt anslutning till vår avdelning har vi en öppenvårdsverksamhet med sjuksköterskebaserad mottagning och dagvård.

Arbetstid
Dygnets alla timmar och tjänstgöring 2 av 5 helger.

Din profil
Vi söker dig som har svensk legitimation som sjuksköterska och som vill arbeta inom en akut verksamhet. Du tycker om att arbeta självständigt i ett högt tempo och flexibilitet är centralt i ditt arbetssätt. Du trivs i en utvecklande miljö där du får skapa bredare kunskaper inom akutmedicin. Vi söker både dig som är ny och erfaren inom sjuksköterskeyrket. Du får en introduktion som är anpassad utefter ditt behov.

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om kliniskt basår: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-ochutveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/2137
Kontakt
  • Susanne Johansson, vårdenhetschef, 033-616 16 13
  • Sara Meldo, vårdenhetschef , 033-616 21 46
Facklig företrädare
  • Emelie Hultin, Vårdförbundet , 033-616 21 44
Publicerat 2020-09-03
Sista ansökningsdag 2020-10-31

Zurück zu Stellenangeboten