Folktandvården, Utbildningskliniken för Barntandvård, Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vid Utbildningskliniken barn bedrivs sedvanlig allmäntandvård för barn och ungdomar i åldrarna 0-19 år samt klinisk grundutbildning av tandläkare och tandhygienister. Lärargruppen består av ett team med tandsköterskor, allmäntandläkare, hygienister och specialister inom pedodonti och ortodonti och bedrivs med studenter i mindre grupper, men alla anställda på kliniken har i olika utsträckning kontakt med studenterna. Vi befinner oss i en utvecklingsinriktad och kunskapsintensiv miljö och ditt arbete hos oss blir varierat och kan innehålla många olika arbetsuppgifter.

Kliniken är modernt utrustad i ljusa och trivsamma lokaler. Vi använder T4 journal och har "traditionella" arbetstider (ej 7-19). På Utbildningskliniken barn är vi ca 23 medarbetare och vi söker nu en receptionist eller tandsköterska som vill komplettera vår kompetenta och trevliga personalgrupp.

Om arbetet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är receptionsarbete och du blir därmed klinikens ansikte utåt och tycker om att ge service av högsta kvalitet. Du kommer att ansvara för kundkontakter i receptionen, på telefon och mail, samt för tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter kan det också ingå att hantera fakturering, betalningar och att genomföra andra administrativa uppdrag. Du kommer att arbeta mycket i journalsystemet T4, Barn 2011 och även i Office paketet. Du kommer också, tillsammans med andra kollegor, att delta i klinikens utvecklingsarbete. Är du tandsköterska kan vid behov även traditionella tandsköterskeuppgifter förekomma.

Om dig

Du tycker om att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks både i ditt sätt att bemöta patienter, föräldrar och kolleger. För oss är det viktigt att du är en teamspelare som har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd och känner engagemang. Som person är du också lösningsinriktad och flexibel med förmåga att skapa struktur. Du klarar av att arbeta självständigt och att prioritera mellan arbetsuppgifter, har ett gott ordningssinne och händelserika miljöer stimulerar dig.

Vi söker dig som:

  • har utbildning som receptionist eller tandsköterska eller har motsvarande kunskaper.
  • behärskar svenska språket väl, har lätt för att utrycka dig i tal och skrift och har god kommunikationsförmåga. Språkkrav motsvarande svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift gäller.
  • har goda kunskaper i Office-paketet och ett generellt IT intresse.

Meriterande

Vi ser det som en fördel om du har:

  • erfarenhet av receptionsarbete.
  • goda kunskaper i engelska.
  • vana av att arbeta med och kunskap om fakturering och kassahantering.
  • erfarenhet av att arbeta i journalsystemet T4 och Barn 2011.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5264
Kontakt
  • Helena Gunnesby, klinikchef, 0734-34 31 34
  • Anette Holmberg, klinikkoordinator, 070-525 29 24
Facklig företrädare
  • Mari Liepins, Vision, 073-0602540
Publicerat 2019-10-10
Sista ansökningsdag 2019-10-23

Zurück zu Stellenangeboten