Sahlgrenska Universitetssjukhuset, HR-servicecenter

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

HR-servicecenter är en enhet på HR-strategiska avdelningen. Vi är en utförarenhet inom HR som utvecklar vår organisation utifrån uppgiften att stödja, samordna och kvalitetssäkra utvalda HR-processer. Vi är cirka 20 medarbetare som drivs av gott kamratskap, professionalitet, kompetens och serviceanda.

På HR-servicecenter arbetar vi med rekryterings- och utbildningsadministration för förvaltningens chefer och HR-avdelningar och vi bedriver sjukhuscentraliserad rekrytering (SCR) av semestervikarier. På vår enhet finns Welcome Services som bedriver utlandsrekrytering och relocation.

Kompetensutvecklingscenter (KU-center) finns också på vår enhet vars uppdrag är planering, samordning och utveckling av sjukhusgemensamma kompetensutvecklingsinsatser.

Om tjänsten

Som HR-administratör arbetar du med rekryterings- och utbildningsadministration. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och ställer krav på att du kan hantera såväl övergripande som mer administrativa frågor inom HR. Exempel på arbetsuppgifter är handläggning och rådgivning avseende sjukhusets annonser och du har daglig kontakt med förvaltningens chefer, HR-specialister och regionens upphandlade annonsförmedlingsbyrå. Du genomför legitimationskontroller och hanterar kontakter med Socialstyrelsen och andra myndigheter.

Om dig

Vi söker dig som har HR-utbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att lyckas hos oss krävs ett internkonsultativt arbetssätt och goda kunskaper i svenska språket, särskilt i skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från administration. För att trivas i rollen är du en lagspelare, strukturerad, noggrann, kvalitetsmedveten, initiativtagande och självgående. Du bör även ha förmåga och uthållighet att arbeta med rutinartade arbetsuppgifter. Vid anställning kommer vi att se till personlig lämplighet.

Dina möjligheter

HR-servicecenter är en serviceenhet inom en stor HR-organisation på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. För rätt person finns mycket goda förutsättningar att utvecklas.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5012
Kontakt
  • Enhetschef HR-servicecenter, Ebba Rundqvist, 031- 343 27 78
Facklig företrädare
  • Kommunal, Karin B Andersson, 070- 392 88 63
  • Vårdförbundet, Nicklas Martinsson , 076- 940 28 85
  • Vision, Therese Jakobsson, 076- 050 88 63, SACO, Maud Eriksson, 031-343 10 21
Publicerat 2019-09-09
Sista ansökningsdag 2019-09-23

Zurück zu Stellenangeboten