Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Radiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vår verksamhet

Radiologin erbjuder dig en utvecklande och kreativ arbetsplats med trevliga möten mellan kollegor, patienter och deras anhöriga. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer träffa många olika patienter från olika verksamheter och flöden på hela sjukhuset. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar. Radiologin är lokaliserad till Sahlgrenska-, Östra- och Mölndals sjukhus men ingår i ett gemensamt verksamhetsområde för att främja samarbete.

Radiologin Östra är en allmänradiologisk enhet som har specialiserat sig på diagnostik inom bukorganen inriktning mot colorektalfältet, kvinnosjukvård och infektion. Modaliteter är DT, MR, ultraljud och konventionella utrustningar.

Radiologi Mölndal är en radiologisk avdelning med huvudsaklig inriktning av ortopediska undersökningar men även allmänmedicin. Modaliteter är DT, MR, ultraljud och konventionella utrustningar.

Radiologin Sahlgrenska är en allmänradiologisk avdelning med specialinriktningar indelade i fyra olika sektioner med organinriktning. Buk kärlsektion; med ultraljud RF och punktions och genomlysningsverksamhet, Thoraxsektion; med DT-fokus trauma, hjärta, stroke, PET och punktioner, Skelettsektion; konventionell radiologi med borrbiopsi verksamhet, och Neurosektionen med fokus mot MR. Att arbeta på Sahlgrenska innebär för de flesta medarbetarna en rotation mellan de olika sektionerna. På Sahlgrenska tomten finns också mammografienheten med egen personal.

Vill du veta mer om våra inriktning på de olika tomterna kan du läsa mer via länken. https://www.sahlgrenska.se/omraden/omrade-4/radiologi/

Vad kan vi erbjuda dig

Som röntgensjuksköterska jobbar du i team med läkare och undersköterska. Tillsammans jobbar ni utifrån de olika kompetenserna ni har men också utifrån varje patients unika förutsättningar och behov. Hos oss möter du ständigt nya utmaningar vilket gör arbetet spännande, lärorikt, intressant och varierat. Stort fokus för oss inom radiologin är att alla ska känna trivsel och arbetsglädje.

Kan du vara den vi söker till någon av våra verksamheter?  

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Tillsammans med oss vill du driva radiologin framåt i en spännande utveckling. Som röntgensjuksköterska ska du vara trygg, stabil och flexibel i din yrkesroll vilket krävs för att kunna fatta beslut i ett varierande tempo. Du tycker om att samarbeta, kommunicera och vara kreativ vilket är en stor del av arbetet inom radiologin då du har mycket kontakter med olika samarbetspartners inom sjukhuset. Något av de viktigaste är att du som börjar hos oss har både intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera en god kvalitet.

Varmt välkommen med din ansökan och har du frågor är du välkommen att höra av dig till någon av oss! Vi kommer att göra urval och kalla till intervju löpande under annonseringstiden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. Vi ser gärna att även du som är färdigutbildad januari 2020 söker på denna annons.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5000
Kontakt
  • Vårdenhetschefer Östra: Christina Reichler , 070-082 40 80
  • Vårdenhetschef Mölndal: Senada Bektesevic Lukovic, 070-082 56 63
  • Vårdenhetschef Sahlgrenska: Lena Larsson , 072-450 56 25
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Ines Avdic , 031-343 50 26
  • Vårdförbundet Banafsheh Neissani , 031-343 01 03
Publicerat 2019-09-09
Sista ansökningsdag 2019-10-04

Zurück zu Stellenangeboten