Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrimottagning Väster

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi förstärker vårt nerusopsykiatriska team med ytterligare en Sjuksköterska!

Om oss
Välkommen till Psykiatrimottagning Väster!

Sedan några åt tillbaka arbetar vi enligt en subspecialiseringsmodell, där varje team har ansvar för en särskild patientkategori. Vi är en växande mottagning, som kontinuerligt arbetar med att förnya och förbättra våra metoder och vårt samarbete. Vi har en arbetsplats med hög professionalitet och öppet klimat. Det är en stor mottagning, med goda möjligheter till såväl professionellt utbyte som trevligt umgänge.

Vi kan även nämna att vår mottagning är ligger en sten kast från Järntorget i fina, ljusa och fräscha lokaler. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit med lokaltrafik.

Om arbetsuppgifter och dig
Vi söker nu en medarbetare till vårt neuropsykiatriska team!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet eller intresse av att arbeta med patienter med en neuropsykatriskprobleamtik och som kan anpassa ditt arbetssätt till de olika individernas behov. Du kommer bland annat att arbeta med läkemedelsbehandling, enskilda samtal och gruppbehandling.

Du kommer att ingå i en organisation där utvecklingsarbete, fortbildning och handledning ses som viktiga för en god arbetsmiljö. Undervisning och handledning av studenter kan förekomma. Vid Psykiatrimottagning Väster kommer Du tillsammans med övriga sjuksköterskor och behandlare att ha ett systematiskt erfarenhetsutbyte.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Välkommen med din ansökan! 


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4992
Kontakt
  • Enhetschef, Sergio Carrasco, sergio.carrasco@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson , 070-082 47 61
Publicerat 2019-09-06
Sista ansökningsdag 2019-09-20

Zurück zu Stellenangeboten