Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beroende, Avdelning 367

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhetsområdet beroende vänder sig till personer med missbruk/beroende med eller utan samtidig psykiatrisk problematik. Verksamheten är organiserad i vårdkedjor med öppenvård och heldygnsvård i nära samarbete kring patienterna. Verksamheten består av flera specialistenheter och på vissa av våra mottagningar och avdelningar arbetar även personal från socialtjänst och kriminalvård.

På vår slutenvårdsavdelning 367, jobbar vi i team där sjuksköterska, läkare, skötare, kurator, psykolog, farmaceut, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare ingår. Vi har 15 vårdplatser att erbjuda på avdelningen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill välkomna dig som skötare till vår trevliga personalgrupp där du kommer bli en viktig resurs för att vi ska fortsätta att utveckla och påverka vården till det bättre för våra patienter. Vårt team präglas av en god gemenskap, ett gott samarbete och ett inbjudande arbetsklimat för att alla ska kunna bidra med sin åsikt och sina tankar.   

Vi erbjuder dig som ny medarbetare intressanta workshops och handledning inom beroendevård och psykiatri. Vi har goda utvecklingsmöjligheter med en förstärkt yrkesintroduktion. Dessutom har vi en regional utbildningsmodell inom psykiatri som är en påbyggnadskurs för skötare.

Om tjänsten

Som skötare hos oss kommer du att jobba i grupp med ett aktivt kontaktmannaskap. Du kommer att ha ett större ansvar för ett antal patienter. Du tillsammans med dina kollegor kommer att ansvara för patienternas personliga vård.

Vi samverkar med våra öppenvårdsmottagningar och socialtjänsten i kommuner och stadsdelar. Denna samverkan är en stor del av arbetet, vilket förutsätter att man är intresserad och vill lära sig ny kunskap.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad skötare alternativt har aktuell erfarenhet av att arbeta som skötare under en lång tid. Det är meriterande om du har erfarenhet av psykiatrisk sjukvård, gärna beroendevård.

För att du som vår nya medarbetare ska trivas hos oss tror vi att du är stabil och trygg i dig själv för att ibland klara av mer påfrestande patientkontakter och att du även kan hålla dig lugn i de situationerna.

Vi tror att du är en positiv och engagerad medarbetare med ett genuint intresse att arbeta med beroendevård och har erfarenhet av beroendevård eller har någon annan vårderfarenhet. Du delar vår uppfattning, att genom att vara driven, engagerad och ha en nyfikenhet så kommer vårt team att fortsätta att utvecklas tillsammans. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4971
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Hannah Bengtsson , 070-020 66 77
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anders Wallenius , 076-787 20 77
Publicerat 2020-01-10
Sista ansökningsdag 2020-01-24

Zurück zu Stellenangeboten