Närhälsan Olskroken rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Olskroken rehabmottagning är en väletablerad mottagning centralt beläget i Göteborg. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. På våra mottagningar arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kanslister. Våra arbetsplatser präglas av god samanhållning och gemenskap. Våra ledord är: pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Om arbetet

Vi söker dig som vill arbeta som kanslist hos oss på Närhälsan Olskrokens rehabmottagning. Du bemannar vår mottagning där du är navet i vår verksamhet. I ditt arbete ingår att ge god och kunnig service till våra kunder och patienter men också till dina kollegor. Arbetsuppgifterna består bland annat av bemanning av telefon, sköta beställningar och förrådshantering samt att anta rollen som lokal IT-ansvarig.

Om dig

Vi söker dig som är flexibel, tycker om att möta människor och ser patientkontakten som din största och viktigaste arbetsuppgift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vården, goda IT-kunskaper, kassaerfarenhet samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Asynja Visph är meriterande. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, gott bemötande mot patienter och kollegor samt förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4936
Kontakt
  • Anna Karlsson, Enhetschef, anna.km.karlsson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Mona Moslehi, Vision, 0700 - 82 38 26
Publicerat 2019-09-04
Sista ansökningsdag 2019-09-19

Zurück zu Stellenangeboten