Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicinsk administration, Kontaktpunkt 2

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Medicinsk Administration är en verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vi har sju enheter; Kontaktpunkt 1,2 och 3, Vårdadministrativt Centrum, Remissportalen, Patientstöd Vårdgaranti och Incheckningen. Kontaktpunkt 1,2 och3 är en servicefunktion för patienter, hit kan patienter ringa för att få hjälp med tidbokning, recept- och intygsförnyelser, information om vård och behandling samt sjuksköterskerådgivning. Kontaktpunkten administrerar även remisser. Vi på Kontaktpunkt 2 samarbetar med verksamheter som ortopedi, ögon, kirurgi med flera.

Vår verksamhet finns i Mölndal och vi arbetar i öppet landskap där vi tillsammans värnar om ett gott socialt klimat.

Arbetsuppgifter

Som kontaktcenteradministratör kommer du via telefon, post, e-post och Mina Vårdkontakter ta emot och lösa olika frågeställningar från patienter, närstående och remittenter. Du kommer att arbeta i patientadministrativa system för att sköta väntelistor och tidbokning. I din roll som kontaktcenteradministratör kommer du också att vara delaktig i vidareutveckling av arbetssätt och rutiner. Detta sker i ett tätt samarbete med verksamheterna och dina kollegor.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha lägst gymnasiekompetens. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet som administratör, gärna från arbete i callcenter. Det är önskvärt att du har utbildning samt yrkeserfarenhet.  

Du är en lagspelare som tycker om att komma till ett fartfyllt arbete och är van att arbeta med datorn som ditt främsta arbetsverktyg. En person med service känsla som sätter patienten i fokus och värdesätter ett fint bemötande till både patient och kollegor. Du ska tycka om att ha många bollar i luften, då ingen dag på kontaktpunkten är den andra lik. Du är kvalitetsmedveten och är själv aktiv för att driva förbättringsarbeten. Du har god struktur på arbetet och god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du ska som lägst ha gymnasiekompetens. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med telefoni, eller annan datorvana som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4864
Kontakt
  • Tf. enhetschef, Angelica Erixon, 070- 082 39 56
Facklig företrädare
  • Vision, Therese Jakobsson, 076- 050 88 63, SACO, Maud Eriksson, 031-343 10 21
  • Vårdförbundet, Nicklas Martinsson , 076- 940 28 85
  • Kommunal, Karin B Andersson, 070- 392 88 63
Publicerat 2019-09-02
Sista ansökningsdag 2019-09-16

Zurück zu Stellenangeboten