Kungälvs Sjukhus, An, Op, IVA och ambulans, Operation

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Om operation
Operation ingår i kliniken för Anestesi, Intensivvård och Ambulans. Vi bedriver akut och planerad verksamhet inom ortopedi, kirurgi, urologi, endoskopi, tand och kardiologi. På operation arbetar ca 95 medarbetare bestående av narkossjuksköterskor, operationssjuksköterskor, undersköterskor och steriltekniker.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter som undersköterska på operation. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter. Operationsverksamheten innefattar både större och mindre kirurgi och en stor del av denna är akut. Akutverksamheten innefattar också akuta insatser på andra kliniker. Kungälvs sjukhus är ett traumamottagande sjukhus vilket innebär att vi satsar på utbildning och kompetenshöjning inom området.
Vi har en egen sterilcentral där man arbetar tillsammans med steriltekniker.
Kompetensutveckling ingår som en naturlig del i arbetet och vi satsar på en god arbetsmiljö. Din introduktion anpassas individuellt och planeras i samråd med din handledare och verksamhetsutvecklaren på avdelningen.

Du kommer att ingå i ett team som värnar om både sina patienter och sina medarbetare.
Vi behöver nu komplettera vårt arbetslag och ser fram emot att få ny arbetskamrat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av operation- eller akutsjukvård. Det är viktigt att du har service- och ansvarskänsla samt är flexibel och noggrann. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och gott bemötande av såväl patienter som medarbetare.

Arbetstid
Du ska tycka om att ha varierande arbetstider då de är förlagda till dag, kväll och natt. Vi arbetar med individuell schemaläggning och flextid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4827
Kontakt
  • Gunilla Fagerström, vårdenhetschef, 0303 - 986 77
  • Christina Hedman, enhetschef, 0303 - 980 54
Facklig företrädare
  • Siv Karlsson, Kommunal, 0303 - 986 45
Publicerat 2019-08-29
Sista ansökningsdag 2019-09-15

Zurück zu Stellenangeboten