Kungälvs Sjukhus, An, Op, IVA och ambulans, Operation

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Om operation
Operation ingår i kliniken för Anestesi, Intensivvård och Ambulans. Vi bedriver akut och planerad verksamhet inom ortopedi, kirurgi, urologi, endoskopi, tand och kardiologi. På operation arbetar ca 95 medarbetare bestående av narkossjuksköterskor, operationssjuksköterskor, undersköterskor och steriltekniker.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter som undersköterska på operation. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter. Operationsverksamheten innefattar både större och mindre kirurgi och en stor del av denna är akut. Akutverksamheten innefattar också akuta insatser på andra kliniker. Kungälvs sjukhus är ett traumamottagande sjukhus vilket innebär att vi satsar på utbildning och kompetenshöjning inom området.
Vi har en egen sterilcentral där man arbetar tillsammans med steriltekniker.
Kompetensutveckling ingår som en naturlig del i arbetet och vi satsar på en god arbetsmiljö. Din introduktion anpassas individuellt och planeras i samråd med din handledare och verksamhetsutvecklaren på avdelningen.

Du kommer att ingå i ett team som värnar om både sina patienter och sina medarbetare.
Vi behöver nu komplettera vårt arbetslag och ser fram emot att få ny arbetskamrat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av operation- eller akutsjukvård. Det är viktigt att du har service- och ansvarskänsla samt är flexibel och noggrann. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och gott bemötande av såväl patienter som medarbetare.

Arbetstid
Du ska tycka om att ha varierande arbetstider då de är förlagda till dag, kväll och natt. Vi arbetar med individuell schemaläggning och flextid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4827
Kontakt
  • Gunilla Fagerström, vårdenhetschef, 0303 - 986 77
  • Christina Hedman, enhetschef, 0303 - 980 54
Facklig företrädare
  • Siv Karlsson, Kommunal, 0303 - 986 45
Publicerat 2019-08-29
Sista ansökningsdag 2019-09-15

Zurück zu Stellenangeboten