Närhälsan Solgärde rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Arbetsgruppen på rehabmottagningen består av två arbetsterapeuter och fyra fysioterapeuter/sjukgymnaster. Hos oss är framåtanda och utveckling ledord. Vi är ackrediterade enligt Vårdval Rehab Västra Götaland och arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete både i det kliniska arbetet och för att bibehålla en god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas.

Om arbetet

Som fysioterapeut/sjukgymnast är dina främsta arbetsuppgifter att undersöka, bedöma, behandla/rehabilitera patienter med varierande problematik, såväl individuellt som i grupp. Att prova ut och förskriva hjälpmedel samt handleda studenter ingår också i arbetsuppgifterna. Merparten av de som söker till oss har besvär från rörelse- och stödjeorganen. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagning, vid behov kan tillfälliga behandlingsinsatser erbjudas i hemmet. Det ställs höga krav på yrkeskompetens, självständighet och struktur samtidigt som du ska ha förmåga att samverka med andra professioner.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i primärvården. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som flexibilitet, samarbetsförmåga och initiativförmåga. Vi ser gärna att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat på ca 9 månader.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4780
Kontakt
  • Lisa Hinnerson, Enhetschef, 070-526 85 25
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 073-663 68 89
Publicerat 2019-08-28
Sista ansökningsdag 2019-09-18

Zurück zu Stellenangeboten