Närhälsan Guldvingen Vårdcentral, Lidköping

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vårdcentralen Guldvingen i Lidköping är en vårdcentral i stark utveckling och har ca 75 medarbetare med olika professioner och ansvarsområden. Vi arbetar i team och med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god service till våra patienter som valt att lista sig hos oss. Idag har ca 12 500 patienter listat sig på vårdcentralen. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/kolmottagning, BVC, ackrediterat laboratorie och mottagning för psykisk ohälsa. Vi har även UPH, barn och ungas psykiska hälsa. Vi har ett nära samarbete med Närhälsan Rehab, Barnmorskemottagning och ungdomsmottagning.

Om arbetet
Som rehabkoordinator har du ett övergripande uppdrag att tillsammans med vår ledningsgrupp koordinera, utveckla, kvalitetssäkra och stödja vårdcentralen i rehabiliterings och sjukskrivningsprocessen kring den enskilda patienten. Du är nyckelperson i arbetet med att tidigt identifiera patienter som har behov av samordnade åtgärder för att underlätta återgång till arbete. Som rehabkoordinator samverkar du internt inom vård- och rehabiliteringsverksamheten och externt med arbetsgivare, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Fr o m 1 januari 2020 har vi inom primärvården ansvaret att tillhandahålla samordnare för patienter med psykisk ohälsa. Som vårdsamordnare ger du en ökad tillgänglighet genom ett strukturerat stöd och har kontinuerlig kontakt med personer med lindrig till medelsvår depression, ångestsymtom och stressrelaterad ohälsa.

Om dig
Vi söker Dig som är utbildad sjuksköterska, arbetsterapeut, kurator eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Utbildningen Vårdsamordnare 7,5 hp och/eller erfarenhet av arbete som rehabkoordinator och/eller arbetslivsinriktad rehabilitering är meriterande. Saknar du utbildningen till Vårdsamordnare 7,5 hp, kommer du att erbjudas genomföra denna på arbetstid.

För att trivas i rollen som rehabkoordinator och vårdsamordnare hos oss, så är du engagerad i ditt arbete som resulterar i en förbättrad kvalitet för patienten. Det är även av stor vikt att du kan sätta gränser, se helheten och arbeta målinriktat. Då du kommer att samarbeta med både patienter, myndigheter, arbetsgivare och andra vårdgivare är det även viktigt att du har en god social och kommunikativ förmåga.

Det är viktigt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4667
Kontakt
  • Petra Aronsson, Vårdcentralschef, tel. 070-082 50 83
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
  • Stig Roos, Akademikerförbundet SSR, tel. 070-255 49 19
  • Nadja Schöne Sveriges Arbetsterapeuter, tel. 070-020 65 74
Publicerat 2019-08-22
Sista ansökningsdag 2019-09-22

Zurück zu Stellenangeboten