Närhälsan Källstorp vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Källstorp vårdcentral är en väl fungerande enhet med en stabil personalgrupp och som har 9 800 listade patienter. Vi är knappt 30 anställda inräknat specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare och underläkare. Personalgruppen har ett gott samarbete och alla är delaktiga i vårdcentralens utveckling. På arbetsplatsen prioriterar vi kollegialt utbyte och avsätter regelbundet tid för intern fortbildning. Vår nuvarande vårdcentralschef kommer att avsluta sitt uppdrag under våren 2020, så nu söker vi en efterträdare.

Om arbetet

Vi söker dig som vill ha ett intressant och kreativt arbete. Som vårdcentralschef har du  det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att tillsammans med medarbetarna ständigt förbättra och utveckla verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha medarbetarnas och kundernas bästa som ledstjärna. Tjänsten kan vid behov, efter överenskommelse, kombineras med kliniskt arbete. 

Till ditt stöd finns teamledare på vårdcentralen samt stabsfunktioner för ekonomi, personal och utvecklingsfrågor. Din närmaste chef är primärvårdschefen och du ingår i primärvårdsområde 2:s ledningsgrupp där du kommer att vara delaktig i hela områdets resultat och utveckling.

Om dig

Vi söker dig med akademisk utbildning inom område som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat inom Hälso-och sjukvård. Du ska även ha ledarerfarenhet, gärna inom Hälso- och sjukvårdsverksamhet.

Du är en person med stark personlighet och integritet som vill leda, utveckla och förbättra vår verksamhet mot uppsatta mål i dialog med medarbetare, kunder och områdesledning. Du tar beslut och initiativ, är drivande, ansvarstagande och ser till helheten, där du bidrar med ditt strategiska och analytiska tänkande för att stödja verksamheten. Du delar Närhälsans kärnvärden som är pålitlig, omtänksam och nytänkande. Verksamhetsutveckling är en självklar del av det dagliga arbetet. 

Du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig tydligt och lättförståeligt. Du är också bra på att lyssna, är lyhörd för andras synpunkter och har lätt för att samarbeta och hantera konflikter där de uppstår. Du är engagerad, tycker om att leda andra, bygger relationer och är synlig och tillgänglig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I rekryteringsprocessen kan tester komma att ingå.

Vi planerar att intervjua för tjänsten den 4 och 9 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4458
Kontakt
  • Mats Dahl, primärvårdschef, Tfn 0760-528909
Facklig företrädare
  • Maria Wartig, Läkarförbundet, 0733-842737, Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725-136279
  • Mona Moslehi, Vision, 0700-823826, Anne-Liz Hjelte, Kommunal, 010-4415042
Publicerat 2019-08-30
Sista ansökningsdag 2019-09-29

Zurück zu Stellenangeboten