Närhälsan Torpavallen vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Torpavallens är en trivsam och välfungerande och trevlig enhet belägen i Örgryte/Härlanda, ett lugnt område i östra Göteborg. Arbetsplatsen präglas av högt i tak, omtanke om patienten, utvecklingsbenägenhet och samarbete över yrkesgränserna. Vi har cirka 12000 listade individer, varav en relativt stor andel utgörs av barn och unga. I vårt uppdrag ingår även läkarinsatser på BVC, två äldreboenden och hemsjukvård. Hos oss blir du en del av ett kompetent team som arbetar för invånarnas hälsa.

Möjligheten till egen utveckling och fortbildning är stor. Läs om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Som sjuksköterska arbetar du med telefonrådgivning och mottagningsarbete. Du gör medicinska bedömningar och ger råd till patienter i alla åldrar och situationer både självständigt och i team. Arbetet som mottagningssjuksköterska är varierande och ställer krav om goda medicinska kunskaper i primärvård och utvecklad samverkan med alla yrkeskategorier inom vårdcentralen.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med några eller flera års erfarenhet av primärvård.

Som person är du professionell, flexibel och trygg i såväl din yrkesroll som person och bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen. Du behöver vara öppen för förändringar och ha en vilja att vara med och utveckla verksamheten.  Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du gillar att arbeta självständigt samt har lätt för att samverka med andra verksamheter, exempelvis BVC, äldreboenden och hemsjukvården. Du har även mycket god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med våra patienter och dina arbetskamrater.

Vi kommer fästa stor vikt vid personlig lämplighet och att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt Överenskommelse
Löneform Månadslön, Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4327
Kontakt
  • Anna-Karin Dahl, Vårdcentralchef, 0722 - 09 13 34
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet , 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-07-26
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Zurück zu Stellenangeboten