Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk fysiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Till Klinisk Fysiologi söker vi Dig som är ny i yrket eller som har jobbat i några år. Som BMA på Klinisk Fysiologi får du både bredd och möjlighet att specialisera dig inom någon av våra metoder. Du trivs i en händelserik verksamhet med både rutinarbete och möjlighet att vara med att utveckla verksamheten på ett av landet största Klinfys-lab. Vi söker i första hand medarbetare till enhet Sahlgrenska/Mölndal men tjänstgöring på enhet Östra förekommer. Låter det som något för Dig? Då är du välkommen att söka till oss.

Klinisk Fysiologi är en serviceverksamhet med remittenter från hela Västra Götaland. Verksamheten har öppet dagtid, vardagar. Oavsett vilken tomt du arbetar på kan du förvänta dig en hög teknologisk standard och kvalitetsmedvetenhet. Vi är ca 170 anställda som tillsammans handhar ett brett utbud av undersökningsmetoder inom ultraljud (hjärta, kärl, njurar), nuklearmedicin inkl. PET/CT samt arbets-/och lungfysiologi. Vi arbetar i team med BMA-kollegor, läkare och sekreterare. Som medarbetare vill vi ge dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och använder för det, en karriärutvecklingsmodell.

De senaste åren har verksamheten varit inne i en spännande utvecklingsfas med sammanslagning av all Klinfys-verksamhet på SU, inflyttning i nybyggt Bild-och Interventionscentrum, renovering av lokaler, införandet av nytt patientadministrativt system etc. Även verksamheten på Östra kommer inom några år flytta in i nybyggda lokaler med utökad verksamhet vilket innebär att vi överlag befinner oss i moderna, ändamålsenliga lokaler med fantastiska förutsättningar för samarbete och samordning. En ökad efterfrågan på våra undersökningar gör att verksamheten expanderar vilket framför allt gäller vår nuklearmedicinska sektion, där vi om inom något år kommer att ha totalt tre PET-kameror, en PET/MR samt flera SPECT/CT-kameror på båda sjukhustomterna.

Låter det intressant?
För att söka till oss behöver du vara biomedicinsk analytiker med svensk legitimation alternativt röntgensjuksköterska med svensk legitimation. Har Du erfarenhet från arbete inom Klinisk Fysiologi och/eller nuklearmedicin är det meriterande. Du ska trivas med rutinarbete och samtidigt gilla att växla mellan olika metoder. Som BMA utför Du undersökningar och rutiner som ingår i arbetet och du deltar i metodutveckling och förbättringsarbete. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand, du kan även anpassa dig och omprioritera när det behövs. Du tycker om att det händer mycket då en stor del av undersökningarna är av akut karaktär. Vi arbetar i team och har mycket kontakter med andra enheter, inom och utanför sjukhuset. Du behöver därför vara bra på att samarbeta och vara tydlig i din kommunikation. Arbetet kräver att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och i skrift. Du är mån om att leverera en god service och hög kvalitet. Du tycker det är viktigt med ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater och du har patienten i fokus.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4303
Kontakt
  • Vårdenhetschef Lena Kristenson, 031-342 80 39
Facklig företrädare
  • Annica Corneliusson, 031-342 88 55
Publicerat 2019-07-23
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Zurück zu Stellenangeboten