Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MFT, Terapeutisk Strålningsfysik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Enheten Terapeutisk strålningsfysik, inom verksamhetsområdet Medicinsk Fysik och Teknik (MFT) vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), ansvarar för den strålningsfysikaliska och tekniska delen av strålbehandlingsverksamheten inom Västra Götalandsregionen med behandlingsavdelningar i Göteborg och Borås. På enheten arbetar sjukhusfysiker, dosplanerare och ingenjörer. Vi har en bred klinisk verksamhet inom extern strålterapi och brachyterapi samt är delaktiga i verksamheten vid Skandionkliniken i Uppsala. Vi bedriver forsknings- och utvecklingsarbete samt deltar i undervisning såväl inom sjukhuset som vid Göteborgs universitet. Vi har ett nära samarbete med verksamhetsområdet Onkologi vid SU och med Avdelningen för radiofysik vid Göteborgs Universitet. Vi deltar också i olika forskningsprojekt vid Regionalt cancercentrum och vid Chalmers Tekniska Högskola.

Om arbetsplats
Enheten söker nu sjukhusfysiker för elva månaders vikariat. Sjukhusfysikers dagliga arbetsuppgifter inom extern strålbehandling. Arbetsuppgifterna kan närmare utformas när vi ser din kompetensprofil tillsammans med enhetens samlade kompetens. Viss kvällstjänstgöring ingår.

Om dig 
Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom strålbehandling. Ansvarstagande och noggrann. God samarbets- och kommunikationsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4293
Kontakt
  • Enhetschef, Kerstin Müntzing, 031-342 72 37
Facklig företrädare
  • Saco, Marcus Krantz, , 031-343 99 70
Publicerat 2019-07-22
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Zurück zu Stellenangeboten