Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 232

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 
Vårdavdelning 232 är en högspecialiserad avdelning för planerad ortopedisk verksamhet. Det förekommer även akuta ortopediska patienter. Du arbetar tätt ihop med undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. En stor del av arbetet innebär att ta hand om patienten efter operation så att denna känner sig trygg inför hemgång. Ortopedisk vård är mycket positiv där patienten efter operation får en bättre livskvalitet. Avdelningen har ett gott arbetsklimat där viljan att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet är stor.Du kommer till ett gott gäng och en avdelning som präglas av fin stämning. Vi har regelbundna föreläsningar från personer i verksamheten. Ett spännande arbete pågår för att utveckla och förbättra den ortopediska vården. Vi uppmuntrar till fördjupad kunskap inom områden som intresserar. Schemaplaneringen är individuell och man arbetar två helger av fem. Du kan välja att arbeta dag eller natt.

Om arbetsuppgifter
Att arbeta som sjuksköterska på avdelning 232 innebär ett utvecklande, roligt och självständigt arbete.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är du en positiv person som har lätt för att samarbeta och önskar utvecklas i din roll som sjuksköterska så är du rätt person för arbetet. 

Rekrytering sker löpande under annonseringstiden. Vårdenhetschef Maria Petersen är åter från semester vecka 32.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4285
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Petersen, 070-020 77 65
Publicerat 2019-07-22
Sista ansökningsdag 2019-08-20

Zurück zu Stellenangeboten