NU-sjukvården, Akutmottagning vuxenpsykiatri, Trollhättan, NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Akutmottagning vuxenpsykiatri
Vi tar emot patienter som lider av akuta psykiatriska besvär och som är i behov av omedelbart ställningstagande till psykiatrisk heldygnsvård.


Arbetsuppgifter
På akutmottagningen är du ledningsansvarig (koordinator), vilket innebär att du har ett arbetsledande ansvar samtidigt som du övervakar patientflödet på mottagningen. Du utför även en akut första bedömning och triagering av alla patienten som ringer eller söker till mottagningen. Från den 1 september 2019 kommer vi att införa RETTS (triageringssystem).

Som sjuksköterska hos oss arbetar du både självständigt och i team med skötare, sekreterare och läkare som finns på akutmottagningen. Du arbetar med att ge en god och säker psykiatrisk och somatisk omvårdnad.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett intresse för psykiatri och som vill utvecklas i din yrkesroll. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och kan anpassa ditt bemötande till olika situationer. Arbetet ställer krav på självständighet, flexibilitet och god kommunikationsförmåga.

Har du inte tidigare jobbat inom vuxenpsykiatrin i NU-sjukvården kommer du att få en erfaren sjuksköterska som mentor under ditt första år av anställningen.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning i psykiatri är det meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Kliniskt basår
Som nyexaminerad sjuksköterska ingår du i NU-sjukvårdens kliniska basår. Det kliniska basåret är en satsning för att ge nyexaminerade sjuksköterskor en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning.

Övrigt
Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om oss.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4271
Kontakt
  • Malin Lind, Avdelningschef, 010-435 04 11
Facklig företrädare
  • Eva Berg, Vårdförbundet, 010-435 04 10
Publicerat 2019-07-23
Sista ansökningsdag 2019-08-19

Zurück zu Stellenangeboten