Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intervention 2 Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Intervention 2 är en enhet där vi arbetar personcentrerat med en patient i taget. Vi arbetar med kardiologisk Intervention bestående av kranskärlsröntgen och pci.

Vi är en enhet som hela tiden ligger i framkant för ny teknik och gör avancerade ingrepp såsom TAVI, LAAO och Mitraclip. Enheten arbetar i helt nya högteknologiska salar på Bild och Interventionscentrum. Dagarna här består av både planerade och akuta patienter.

Vi arbetar kontinuerligt med vidareutbildning för våra sjusköterskor bla hjärtkurser som erbjuds av utvecklingscentrum på Sahlgrenska, men även mer specifika utbildningar mot nya metoder på enheten. Vi har också internutbildningar på avdelningen gällande all teknik. Vi har individuell schemaplanering på enheten.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på intervention 2 blir du upplärd som omvårdnadsansvarig sjuksköterska eller assisterande sjuksköterska. Som omvårdnadsansvarig har du ansvar för patienten under behandlingen.

Majoriteten av patienterna är vakna vilket innebär att man hela tiden stämmer av patientens upplevelser.

Ditt ansvar är att se till att patienten har det bra, administera läkemedel, dokumentera samt plocka fram sterilt material. Som assisterande sjuksköterska är du sterilklädd.

Du förbereder patienten, tvättar, klär och assisterar läkaren under behandlingen. Arbetet mellan patienterna utförs gemensamt.

Om dig

Vi söker engagerade legitimerade sjuksköterskor som är vana att arbetar med patienten i fokus. På enheten krävs att man är flexibel och ställer upp för varandra. Meriterande är om du har erfarenhet inom kardiologi, IVA. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4267
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sofia Mollqvist, 0700 878 977
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Hannaleena Lauri , 031 342 24 66
Publicerat 2019-07-22
Sista ansökningsdag 2019-08-04

Zurück zu Stellenangeboten