Naturbruksförvaltningen, Naturbruksskolan Svenljunga

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Arbetsuppgifter

Som administrativ koordinator ska du vara ett administrativt stöd till verksamheten på Naturbruksskolan i Svenljunga. Arbetsuppgifterna innefattar främst elevadministration och myndighetsutövning inom ramen för utbildningsområdet. I tjänsten ingår även ansvar för arkivering och diarieföring. Del av arbetstiden kommer du också att bemanna skolans reception, växel och skolbibliotek. Flera av arbetsuppgifterna kommer även att ske i samverkan med våra andra naturbruksgymnasieskolor. Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av kvalificerad administration/handläggning, gärna från utbildningsverksamhet. Det är meriterande med en högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller administration. Du är väl bekant med lagar och regler när det gäller offentlighet, diarieföring och arkivering. Arbetet är självständigt men det krävs en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och en förmåga att strukturera och prioritera mellan olika uppdrag som ingår i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt 

Inom Naturbruksförvaltningen strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Intervjuer kommer ske under vecka 34-35.

 Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Svenljunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4256
Kontakt
  • Maria Kvarnmarker, 070-082 35 27
Facklig företrädare
  • Emma Sahlquist, Vision (tillgänglig from 29 juli), 070-0823499
Publicerat 2019-07-22
Sista ansökningsdag 2019-08-12

Zurück zu Stellenangeboten