Närhälsan Herrljunga vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.  

Om oss
Närhälsan Herrljunga vårdcentral är en trevlig och välfungerande vårdcentral med ca 8.500 listade invånare. Här blir du en del av ett team med engagerade och kunniga medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra skillnad för invånarna utifrån våra ledord Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.
Vill duläsa mer om Närhälsan Herrljunga vårdcentral kan du göra det på vår hemsida: http://www.narhalsan.se/herrljungavardcentral

Om arbetet
Vi söker dig som är specialistläkare inom geriatrik eller allmänmedicin. Ditt uppdrag är att arbeta med våra äldre multisjuka patienter genom bl a hembesök på vårdcentralens särskilda boenden och hemsjukvård. Du har ett nära samarbete med våra sjuksköterskor inom hemsjukvården som du även har genomgångar med samt att anhörigkontakt ingår i arbetet. Uppdraget är på ca 50%.och går utmärkt att kombinera med mottagningsarbete på vårdcentralen upp till önskad tjänstgöringsgrad. 

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras 

Om dig
Vi söker dig som har en genuin förståelse för den äldre människans psykiska och somatiska hälsa samt de problemställningar den äldre människan kan ställas inför. Du brinner för att ge en god medicinsk vård till våra äldre och bidrar till att vi gemensamt utvecklar arbetet med våra äldre invånare. För dig är ett professionellt bemötande mot kollegor och patienter en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl din samarbetsförmåga som din flexibilitet.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik eller allmänmedicin samt behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du hanterar det svenska språket i tal och skrift på lägst C1 nivå.

Du delar Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam, och Nytänkande, vilket ska vara ledstjärnor i det dagliga arbetet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Herrljunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4226
Kontakt
  • Agneta Andersson, 0705 543785
Facklig företrädare
  • Rebeka Arnljots, Läkarförbundet, 073-569 90 43
Publicerat 2019-07-15
Sista ansökningsdag 2019-09-08

Zurück zu Stellenangeboten