Närhälsan Gibraltar Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Närhälsan Gibraltar Rehabmottagning är en väletablerad mottagning i centrala Göteborg. Hos oss arbetar en stor arbetsgrupp med bred kompetens bestående av fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, logoped, rehabassistent och kanslister.
Vår arbetsplats präglas av en god sammanhållning och gemenskap. Våra ledord är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Om arbetet
Som arbetsterapeut är dina främsta arbetsuppgifter att undersöka, bedöma och erbjuda insatser till patienter i alla åldrar med en stor variation på problematik. Det kan bland annat vara besvär från rörelse och stödjeorganen, smärt- och stressrelaterade besvär där aktiviteter i det dagliga livet påverkas. Vanliga arbetsområden är insatser riktade till personer med handskador, stress och smärtproblematik. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt utfärdande av intyg vid bostadsanpassning ingår också i arbetsuppgifterna.
Insatser sker på mottagning, såväl individuellt som i grupp samt som hembesök.
Det ställs höga krav på yrkeskompetens och självständighet samtidigt som du ska ha god förmåga att samarbeta med kollegor på mottagningen och samverka externt med rehabaktörer och myndigheter.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har yrkeserfarenhet av arbete inom öppenvård och som är trygg i din yrkesroll.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, initiativ- och samarbetsförmåga, att du har positiv syn på och ser möjligheter i förändrings- och utvecklingsarbete.

B-körkort erfordras.

Villkor
Tjänsten är tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4213
Kontakt
  • Tone Lindersköld-Burell, Enhetschef , Tel. 070-090 40 37
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, Tel. 070- 020 79 97
Publicerat 2019-07-15
Sista ansökningsdag 2019-08-12

Zurück zu Stellenangeboten