Habilitering & Hälsa, Habilitering barn o ungdom, Hisingen

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Habilitering barn och ungdom ger hälsofrämjande insatser till barn och ungdomar som har autism, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Habiliteringen arbetar i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens.

Arbetsuppgifter
Arbetet utförs utifrån bedömningar av barnets och familjens behov och innebär såväl utrednings - och behandlingsarbete som konsultation och rådgivning till barnet/familjen och till personer i barnets/familjens närmiljö. Insatserna kan ges individuellt eller i grupp under avgränsande perioder. Arbetet är variationsrikt.

Som logoped ingår du i ett habiliteringsteam på arbetsplatsen. Du erbjuds introduktion, kollegial handledning samt yrkesmässigt utvecklingsarbete med andra logopeder inom Habilitering & Hälsa.

Vi söker nu en visstidsanställd på sex månader.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara legitimerad logoped, erfarenhet av utredande och behandlande arbete med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar inom Habiliteringens målgrupp är meriterande. Erfarenhet från arbete inom Habiliteringen är önskvärt. En fördel är om du trivs med att arbeta på ett flexibelt och självständigt sätt. Eftersom jobbet innebär att du samarbetar med föräldrar, olika yrkesgrupper och andra vårdgivare, ställs stora krav på social kompetens och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort önskvärt.

Övrigt
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
Rekryteringen sker löpande och du kan bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut. Intervjuer kommer att påbörjas 15/8. Du kan läsa mer om Habiliteringen på vår hemsida: www.vgregion.se/hoh

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag 3-6 Monate
Anställningen avslutas 2020-01-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4150
Kontakt
  • Åsa Dahlén, enhetschef, 0722-10 54 04 (tillgänglig v.33)
  • Åsa Kohlström, logoped, 031-759 21 15 (tillgänglig v.32)
Facklig företrädare
  • Anneli Åkerberg, SRAT, 0722-26 07 97
Publicerat 2019-07-19
Sista ansökningsdag 2019-08-13

Zurück zu Stellenangeboten