Habilitering & Hälsa, Habilitering barn o ungdom, Frölunda

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Habilitering barn och ungdom ger hälsofrämjande insatser till barn och ungdomar som har autism, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Habiliteringen arbetar i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens.

Beskrivning
Vi söker nu två specialpedagoger för tillsvidareanställning på 100%.

Arbetsuppgifter
Som specialpedagog hos oss är du en viktig medarbetare i teamet. Alla insatser sker i nära samverkan med patient/närstående, samt övriga yrkesprofessioner i teamet. Arbetsmetoderna är varierande, från individuella insatser efter genomförd utredning till behandling i grupp, allt under avgränsade perioder. Vi erbjuder en introduktionsperiod med mentorskap, goda möjligheter till kompetensutveckling genom kollegial handledning samt yrkesmässigt utvecklingsarbete med andra specialpedagoger inom Habiliteringen - barn och ungdom.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara examinerad specialpedagog och ha flera års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar är meriterande liksom erfarenhet av arbete med barn i förskoleåldern.  
Goda kunskaper om diagnoserna utvecklingsstörning och autism liksom erfarenhet av tvärprofessionellt arbetssätt är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av behandlingsarbete i grupp.
Arbetsuppgifterna kräver hög självständighet samtidigt som teamarbetet och olika former av samverkan kräver god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Du kan läsa mer om Habiliteringen på vår hemsida http://www.vgregion.se/hoh
Rekryteringen sker löpande och du kan bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut. Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Frölunda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4136
Kontakt
  • Titti Kihl, enhetschef,, 070-081 69 79
  • Kerstin Sjöbratt, enhetschef,, 0703-05 33 66
  • Marie-Louise Nilsson, specialpedagog,, 031-342 00 84
Facklig företrädare
  • Lotta Bylund, Lärarförbundet, 033-616 10 00
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Zurück zu Stellenangeboten