Närhälsan Oden Vårdcentral, Falköping

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vill Du arbeta med våra äldre patienter?

Om oss och arbetet
Närhälsan Oden vårdcentral i Falköping startar en mottagning för äldre under hösten.
Vi vill underlätta för våra äldre genom enklare kontaktväg in till vårdcentralen och kontinuitet i vilken personal de möter så långt som möjligt. I arbetet ingår att ha direktlinje in via telefon, göra hembesök, ha egen mottagning, hjälpa till med läkemedel och att arbeta med trygg och säker hemgång från sjukhuset. Det finns stor möjlighet till att utveckla verksamheten utifrån service och behov. Här får du möjlighet att vara med och forma något tillsammans med våra äldre kunder och andra professioner på vårdcentralen, du kommer få arbeta i team med syfte att förenkla kontakterna och att skapa trygghet.

Oden Vårdcentral är en vårdcentral i stark utveckling som behöver få fler medarbetare. Idag är det runt 60 medarbetare med olika profession och olika ansvarsområden. Vi arbetar i team och med ständig utveckling och förbättring inom alla delar av vår verksamhet.  Vår målsättning är att kunna ge god service till våra patienter som valt att lista sig hos oss, vi har idag drygt 11400 patienter. Vi fortsätter att lista på oss och måste bli fler i gänget men även hitta nya modeller att arbeta på.

Vi har högt ställda mål där vi vill ge våra patienter/kunder hög tillgänglighet, god vård och bra bemötande.
Hos oss har du möjlighet till att utvecklas i ditt arbete genom interna och externa utbildningar.

Om dig
Det är meriterande om Du är distriktsköterska men viktigast är personliga egenskaper och att Du har intresse av att arbeta med våra äldre. Har du erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är det meriterande. Det är viktigt att Du har stort mått av flexibilitet och vågar tänka utanför de traditionella ramarna för att vi tillsammans ska utveckla vårt utbud av vård och gott omhändertagande.
Närhälsans arbete står för Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande och detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4095
Kontakt
  • Lena Torstensson, Vårdcentralschef, tel. 070-085 29 67
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
  • Mail to: info.vastra.gotaland@, vardforbundet.se
Publicerat 2019-07-02
Sista ansökningsdag 2019-08-15

Zurück zu Stellenangeboten