Närhälsan Kungssten vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

På Närhälsan Kungssten vårdcentral erbjuds du ett omväxlande arbete. Du blir del av ett team med engagerade kollegor som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Ditt arbete består av att möta och konsultera patienter både i telefon och på mottagningen. Egen mottagning med sedvanliga dsk-uppgifter samt triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning och tidsbokning. Vi använder journalsystemet Asynja Visph.

Om oss

Närhälsan Kungssten vårdcentral ligger vid foten av Älvsborgsbron i Stadsdelen Majorna-Linné. Vi har ett spännande geografiskt område där ingen patientgrupp sticker ut då det geografiska området sträcker sig från Västra Göteborg över Grimmered, Högsbohöjd och ner till Mariaplan. Vi har drygt 9 500 listade invånare och är 28 anställda. Förutom sedvanlig vårdcentralsmottagning har vi BVC/FC, Astma/KOL, Diabetes, Hypertoni, FAR och mottagning för rökavvänjning samt ett Rehabteam.

Vi är ett härligt gäng med stor teamkänsla och gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi är alla med och bidrar till verksamhetens utveckling.

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande.

För dig är ett professionellt arbetssätt samt gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt samt god samarbets- och organisationsförmåga. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Välkommen att arbeta i vårt trevliga gäng!

Övrigt

Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %, kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4073
Kontakt
  • Gunnel Anderzzon, Vårdcentralchef, Tfn 0722 - 06 73 53
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-09-02
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Zurück zu Stellenangeboten