Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativ enhet plastikkirurgi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Plastikkirurgi är en spännande verksamhet med stor variation där vi bedriver vård och behandling med varierande typer av rekonstruktiv kirurgi. Vi tar emot patienter i alla åldrar med skador/sjukdomar som engagerar alla kroppens delar.

Inom den administrativa enheten arbetar främst vårdadministrativ personal samt assistenter/receptionist. Då vi är en mindre enhet innebär det att alla får möjlighet till ett varierande arbete och utveckling samt att vi arbetar nära varandra. Vi har ett nära samarbete med vårdpersonalen både på mottagningen och vårdavdelningen.

Om arbetsuppgifter

En stor del av arbetet är journaldokumentation och arbete med tidbokning men också remisshantering, fördela remisser i Sälma, hantera ärenden i 1177 Vårdguidens e-tjänster och annan administrativ service. Arbetsuppgifterna kan också formas efter den som söker beroende på kompetens och erfarenhet, och det finns stor möjlighet till eget ansvarsområde.

Om kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning till medicinsk sekreterare. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket samt god IT-vana. Erfarenhet av vårdadministrativt arbete i ELVIS och Melior är meriterande.

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmåga att arbeta i grupp/team. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, strukturerad och professionell i din yrkesroll samt att du har ett gott bemötande och en hög ansvars- och servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga och att du är flexibel i din roll.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så ansök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4000
Kontakt
  • Theres Ottosson , 070-0824499
Facklig företrädare
  • Vision, Therese Jakobsson, 031-3422040
Publicerat 2019-08-05
Sista ansökningsdag 2019-08-20

Zurück zu Stellenangeboten