Närhälsan Tjörn vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Tjörns vårdcentral är belägen mitt på ön i Kållekärr. Vi har drygt 11400 listade patienter som valt oss till sin vårdcentral. Vi är ca 36 anställda av olika olika yrkeskategorier. Vi har också en psykologmottagning för vuxna, placerad på vårdcentralen Stenungsund, och den servar Närhälsans vårdcentraler i Stora Höga, Tjörn och Stenungsund.

Om arbetet

Att vara sjuksköterska hos oss på Närhälsan Tjörn vårdcentral är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Du kommer framför allt att arbeta på vårdcentralen med såväl akuta som planerade besök och telefonrådgivning, men en del av tjänsten arbetar du även på jourcentralen.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av primärvårdsarbete. Du är flexibel, engagerad och positiv, har god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Du trivs både med att arbeta ensam som i team och har lätt för att skapa goda relationer. För dig är ett professionellt bemötande en självklarhet. Du ska också dela Närhälsans kärnvärden Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat 90%, varav 21% på jourcentralen, under 1 år med start 1 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1 november
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90%
Ort Tjörn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3669
Kontakt
  • Ann-Sofie Lekander, Vårdcentralschef, 0104734606
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725136279
Publicerat 2019-06-11
Sista ansökningsdag 2019-08-21

Zurück zu Stellenangeboten