Närhälsan, Göteborgsregionen, Opaltorget vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Opaltorget vårdcentral är belägen vid Opaltorget i Västra Göteborg och har ca 7500 listade patienter. Vårdcentralens listade speglar stadsdelens demografi med en variation av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Vårdcentralen driver tillsammans med kommunen det spännande Rinkebyprojektet, som innebär ett utökat hembesöksprogram på BVC. Vi har dessutom Göteborgs största korttidsboende.

Vårdcentralen består av 20 engagerade medarbetare med olika professioner. Närhälsan Opaltorget vårdcentral är under utveckling där vårdcentralen samt BVC och kommande familjecentral planerar flytta in i nybyggda lokaler 2020.

Vill du läsa mer om oss kan du göra det på vår hemsida: http://www.narhalsan.se/opaltorgetvardcentral

Om arbetet

Som vårdcentralchef är du verksamhetschef enligt hälso- och sjukvårdslagen och Socialstyrelsens föreskrifter och har fullt verksamhets-, personal- och ekonomiansvar inklusive arbetsmiljöansvar.

Du är direkt underställd primärvårdschefen och ingår i områdets ledningsgrupp tillsammans med övriga chefer som är 11 till antalet samt HR-konsult, ekonomicontroller, utvecklingsledare och assistent.

En av dina viktigaste uppgifter är att som företagsledare/chef i en konkurrensutsatt verksamhet, leda och driva verksamheten mot ekonomi som medger utveckling.

Du förväntas skapa en god arbetsmiljö där ständiga förbättringar är en självklar del av arbetet för att verksamheten ska vara konkurrenskraftig vad gäller att behålla/rekrytera medarbetare och listade/patienter.

Du delar Närhälsans kärnvärden: Nytänkande, omtänksam, pålitlig.

Om dig

Vi söker dig som har:

  • förmåga att skapa delaktighet och att få medarbetarna att växa
  • god kommunikativ förmåga
  • förmåga att utveckla en konkurrensutsatt och intäktsfinansierad verksamhet mot god ekonomi inom ramarna för vårdval/VG-primärvård
  • ett brett perspektiv och tänker långsiktigt

 

Du ska ha relevant högskoleutbildning, gärna inom hälso- och sjukvård, och någon form av erfarenhet inom ledarskap/chefskap. Det är meriterande om du är specialist i allmänmedicin eller om du gått chefs- och ledarskapsprogram och har erfarenhet av primärvård.

Övrigt Intervjuer för tjänsten kommer att ske em. 24/6 och 28/6.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Opaltorget
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3578
Kontakt
  • PV-chef Henrietta Arwin, 073-617 72 50
Facklig företrädare
  • SACO Mats Berg, 070- 880 11 77
  • Vårdförbundet Therese Dedon, 070-082 36 46
  • Vision Susanne Arvidsson, 076-196 70 55
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-06-26

Zurück zu Stellenangeboten