Närhälsan Landvetter vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Landvetter vårdcentral ligger centralt i Landvetter, en snabbt växande ort med stor inflyttning av barnfamiljer. Det finns mycket goda pendlingsmöjligheter till Göteborg och Borås. Vårdcentralen är en välfungerande enhet med drygt 11 000 listade personer. Här finns fem specialistläkare i allmänmedicin och sex ST-läkare, totalt cirka 35 anställda. 

Om arbetet

Hos oss blir du en del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. I arbetet som distriktsköterska ingår bl a självständigt mottagningsarbete, triagering av patienter, telefonrådgivning, hembesök, provtagning och vaccinering.

Vi bedriver ett ständigt utvecklings- och förbättringsarbete där du själv har möjlighet att påverka och bidra.

Vi arbetar i journalprogrammet Asynja VISPH och i TeleQ.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, gärna med erfarenhet av primärvård.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga förmågor såsom självständighet, samarbetsförmåga, initiativförmåga och muntlig kommunikation.

För att trivas hos oss är det viktigt att du tror på primärvårdens framtid och vill driva utveckling framåt och se förändringar som utvecklingsmöjligheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Landvetter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3409
Kontakt
  • Stina Tärning, Vårdcentralchef, Tfn 0735 - 05 85 66
Facklig företrädare
  • Therese Dedon, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-07-01
Sista ansökningsdag 2019-07-28

Zurück zu Stellenangeboten