Naturbruksförvaltningen, Naturbruksskolan Uddetorp

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare har du en viktig roll för trivsel och arbetsmiljö på våra skolor. Din syn på goda lärmiljöer och din yrkeskunskap bidrar till både skolans arbetsmiljö samt elevernas studieresultat och framgång. Du har en aktiv påverkan i skolans miljöarbete och månar om skolans lokaler genom att arbeta förebyggande med gott underhåll. Dina arbetsuppgifter inom lokalvård beskrivs i en uppdragshandling som utvärderas och revideras årligen efter verksamhetens behov. Arbetsuppgifter kan även förekomma inom kök och matsal.

Kvalifikationer

 • Yrkeskunskap och bra arbetsteknik som krävs för en effektiv lokalvård, motsvarande grundutbildning inom lokalvård
 • Kunskap om lagar och föreskrifter inom området.
 • Erfarenhet av maskinstädning och andra hjälpmedel.
 • Noggrann, lösningsorienterad och serviceinriktad.
 • Certifikat rengöringsteknik är meriterande.
 • SRY- yrkesbevis för professionella lokalvårdare är meriterande.

Krav

 • Grundläggande IT-kunskaper.
 • Körkort B för manuellt växlad bil. 

Vi lägger stor vikt vid en positiv attityd samt att du har service- och ansvarskänsla. Du måste tycka om att arbeta med människor - du möter elever, föräldrar, gäster samt personal varje dag. Skolorna präglas av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. I ditt arbete för du dialog med både elever och övrig personal, därför behöver du ha intresse för att arbeta med ungdomar och vill bidra till att alla skall trivas och må bra på skolan.

Du har god samarbetsförmåga och vill arbeta i arbetslag. Arbetslaget arbetar som ett team, därför lägger vi stor vikt vid flexibilitet och förmåga att själv ta initiativ till att hitta lösningar på problem som kan uppstå och ta ett gemensamt ansvar för de uppgifter som arbetslaget ska utföra.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3079
Kontakt
 • Robert Karlsson, 070-595 51 99
Facklig företrädare
 • Emma Salquist, Vision, 0703-00 43 47
 • Monica Malmkvist, Kommunal, 0706-57 14 95
Publicerat 2019-05-08
Sista ansökningsdag 2019-05-22

Zurück zu Stellenangeboten