Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Medicin barn, Avdelning 330

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Nattetid arbetar några utav våra mest erfarna och rutinerade sjuksköterskor och undersköterskor. Det är ett tryggt och yrkesskickligt gäng som med väl inarbetade rutiner och arbetssätt bemannar vår avdelning under dygnets mörkaste timmar. Nu söker de ett tillskott av en ny kollega. Läs vidare så får du veta mer om oss och varmt välkommen att arbeta natt på avdelning 330!

Vi är…

…en allmänpediatrisk kortvårdsavdelning vid Drottning Silvias barn-och ungdomssjukhus där vi vårdar akut sjuka barn inom medicin, kirurgi och ortopedi. Vi är barnsjukhusets enda avdelning som arbetar med alla tre specialiteter och våra patienter kommer till oss från Barnakuten under dygnets alla timmar.

Vi är en välfungerande enhet som är väldigt måna om våra medarbetare och vår arbetsmiljö. Arbetet präglas av en laganda där samspelet mellan olika yrkeskategorier värderas högt. Hos oss är det högt i tak och vi arbetar aktivt för att främja våra kollegors delaktighet i arbetet.

Som sjuksköterska hos oss…

…lär du dig ständigt nya saker. Våra korta vårdtider gör ditt arbete variationsrikt då du under kort tid hinner träffa på barn i olika åldersgrupper och med olika diagnoser. Arbetsgruppen präglas av god gemenskap och du arbetar i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

Arbetstiden är förlagd nattetid under alla veckans dagar och heltidstjänstgöring motsvarar 30 timmar per vecka. Du har med andra ord kommit upp i heltid genom att bara arbeta tre nätter i veckan!

Du hör hemma hos oss om du…

…är legitimerad sjuksköterska, gärna med ett par år i yrket så att du känner dig trygg i din yrkesroll. Är du dessutom specialistutbildad inom exempelvis barn- och ungdomssjukvård är detta meriterande.

Så, nu har vi avklarat det formella. Nu till något minst lika viktigt – din inställning och förmåga att arbeta stort och smått, brett och smalt. Om du är en positiv lagspelare som motiveras av variationen i arbetsuppgifterna, kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter och arbetar lika bra självständigt som i grupp – då är du en självklar del av vårt team! Du arbetar med flexibilitet och har en fallenhet att lätt överblicka en arbetssituation. Ditt bemötande är professionellt och empatiskt och du möter föräldrar och barn på ett sätt som ger förståelse och inger förtroende. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter det som du? Då är du välkommen till vårt nattgäng!

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2684
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ann Sandén, 031- 343 60 54
  • Sektionsledare Therése Uusvoog / Ylva Grönroos, 031 - 343 52 52
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Bergander, 076- 940 28 98
Publicerat 2019-04-17
Sista ansökningsdag 2019-05-15

Zurück zu Stellenangeboten