Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurokemi Mölndals sjukhuset

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Välkommen till enheten Neurokemi Mölndal och Likvorproteinsektionen!

Om verksamheten

Enheten Neurokemi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Inom verksamheten bedrivs klinisk rutinverksamhet, läkemedels- och akademiska-studier samt en livlig forskning. Laboratoriet är miljöcertifierat och ackrediterat och stor vikt läggs vid kvalitetsarbete samt utveckling av vår verksamhet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med forskningsverksamheten och personer anställda av Göteborgs Universitet. Totalt arbetar ca 80 personer i Neurokemis lokaler.

Om arbetsuppgifter

Du kommer framför allt att arbeta med analyser av olika markörer för Alzheimers sjukdom och andra degenerativa hjärnsjukdomar. Sektionen är en centralnod för enheten och arbetet innefattar provhantering, analys och utvärdering. Analyserna kan vara både automatiserade och manuella. Sektionen erbjuder mycket varierade laborativa arbetsuppgifter och det sker i ett tätt samarbete med andra sektioner inom enheten. Vi arbetar huvudsakligen med likvorprover men utför även analyser i serum/plasma. För arbetsuppgifterna krävs god samarbetsförmåga samt kunskaper och erfarenhet av provhantering. Vana av likvoranalyser, erfarenhet av laborativt arbete på sjukhuslaboratorium och kunskaper inom ämnesområdet Neurokemi är meriterande.

Om dig

Vi söker dig som är en legitimerad biomedicinsk analytiker, alternativt laborativt erfaren biolog eller kemist som har dokumenterad erfarenhet att arbeta kvalitetssäkert med hög noggrannhet. Du har minst två års laborativ erfarenhet. En förutsättning är att du kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift på svenska och engelska samt hantera Officepaketet. Handhavande av provhantering och analysering i likvor är meriterande.

Arbetet kräver god interaktions- och kommunikationsförmåga samt att du är noggrann och metodisk. Vi bedömer att det är av betydande vikt att du är flexibel. Vi söker en person med ett engagerat positivt arbetsätt och stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/301
Kontakt
  • Enhetschef Charlotta Otter, 070-0824675
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Sofia Rasch, 031-3430144
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-13

Zurück zu Stellenangeboten