Södra Älvsborgs Sjukhus , Vuxenpsykiatriska kliniken, ÖVM Mark

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
ÖVM Mark är belägen i Skene med ca fem minuters promenad från buss- och tågstation. Vi tar emot patienter med alla förekommande diagnoser inom det specialistpsykiatriska spektrat från Mark och Svenljunga kommuner.

Arbetsuppgifter
Vi har ett spännande psykologarbete att erbjuda dig som är intresserad av kliniskt arbete och som tillsammans med oss vill utveckla bra psykiatri! Vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl psykiska, fysiska och sociala behov. Vi eftersträvar att ha ett brett utbud av behandlingsformer för att kunna möta den enskilda människans behov på rätt nivå.
Personalgruppen utgörs av medarbetare med olika psykiatriska yrkeskompetenser som mestadels arbetar med individuella kontakter men även i team och med grupper. Psykologgruppen består av medarbetare med olika och kompletterande kompetenser och inriktning med öppenhet för olika psykologiska perspektiv och arbetssätt.
Psykologen gör bedömningar, utredningar och psykoterapeutiskt behandlingsarbete. Psykologen förväntas bidra med sin kompetens och samverka med andra professioner, både på klinik- och enhetsnivå, men också med den kommunala socialpsykiatrin och Närhälsan. Ibland kan handlednings- och utbildningsuppdrag ingå i tjänsten.

Psykologen erbjuds extern handledning, regelbundna yrkesträffar och goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av specialistpsykiatri. Påbyggnadsutbildning i psykoterapi och/eller utredningserfarenhet är meriterande.
Vi söker en intresserad och engagerad medarbetare, som har god samarbetsförmåga och som tillsammans med oss vill utveckla psykiatrin i området.

Arbetstid
Måndag – fredag 08:00-16:45

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mark
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/278
Kontakt
  • Calle Larsson, vårdenhetschef, 0320-77 80 73, 0700-81 67 05
  • Andreas Snygg, vårdenhetschef, 0320-77 80 64
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, 070 508 67 81
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-10

Zurück zu Stellenangeboten