Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin och akutverksamhet Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

På verksamhetsområdet arbetar vi med akutsjukvård och internmedicinsk öppen- och slutenvård. Detta innefattar allmän internmedicin, kardiologi, gastroenterologi, endokrinologi/diabetes samt neurologi/ stroke. Kliniken har för närvarande 64 vårdplatser, men vi har precis fått i uppdrag att öppna en hel vårdavdelning ytterligare. Ett projekt med målet att komma långt på den vägen redan under 2019 har precis startat.

På akutmottagningen tar vi emot cirka 45 000 patienter varje år, varav cirka två tredjedelar har ortopediska åkommor och resten har internmedicinska tillstånd. Vi deltar i utbildningen av flera yrkeskategorier, såväl läkare i grundutbildning och efter examen, som sjuksköterskestuderande och andra. Forskning bedrivs inom olika fält, mest tydligt inom kardiologin. Vi är en del av Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Verksamheten utvecklas kontinuerligt, både innehållsmässigt och organisatoriskt. Patientsäkerheten är alltid en drivande faktor för utveckling, och vi söker nu en verksamhetsutvecklare som kan axla arbetet med patientsäkerhet, kvalitet och utveckling.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som verksamhetsutvecklare sitter du med i verksamhetens ledningsgrupp och hjälper verksamheten att nå uppsatta mål. Du är en del av verksamhetschefens stab och fungerar som viktigt ”bollplank” i alla frågor som rör förändringar och utveckling på olika nivåer, framför allt när det har betydelse för kvalitet och säkerhet.

Du deltar i genomförandet av risk- och konsekvensanalyser och ansvarar för händelseanalyser och övergripande hantering av avvikelserapporter, och du sammanställer rapporter över aktuell situation avseende olika kvalitetsmått och mätningar. Du deltar även i vårdenhetschefernas regelbundna möten och du är en av länkarna mellan vårdenhetsöverläkarna och verksamhetens ledningsgrupp.

Vem söker vi?

Vi söker dig med högskoleutbildning inom vårdsektorn. Det är önskvärt med en förmåga att självständigt bedriva utvecklingsarbete och kompetens inom förbättringskunskap. Även erfarenhet av processledning samt tidigare chefs- och ledningsuppgifter inom sjukvården är meriterande.

Som person ser vi gärna att du är initiativrik samt att du är van vid att arbeta självständigt och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är van vid att analysera data och att författa rapporter. Vi ser även gärna att du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/251
Kontakt
  • Verksamhetschef, Jerker Persson , 070-085 25 92
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson , 031- 343 16 08
  • Kommunal, Inger Strandberg, 031- 343 17 00
  • SACO, Georgios Mourtzinis , 031- 343 08 27
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-04

Zurück zu Stellenangeboten