Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hybrid och intervention, Intervention 1

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker dig - en röntgensjuksköterska med intresse för Bild och Intervention!

Hybrid och intervention startade upp sin verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset 2016. Verksamheten innefattar Kärlkirurgi samt Interventions- och Operationsenheter med hybridsalar. Intervention 1 arbetar i helt nya angiolab i hybridsalar och enhetens innehåll är Intervention inom Neuro och Buk/Kärl. Vi som arbetar här är medicinska sekreterare, undersköterskor, röntgensjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, interventionister/radiologer, anestesiläkare och kärlkirurger med flera.

Vår verksamhet består till 50 % av akuta patienter.

Om arbetet

Här ges du möjlighet att arbeta i en multidisciplinär verksamhet inom det nya Bild- och Interventionscentrum (BoIC), med en högteknologisk innovativ bilddiagnostik. Vi arbetar i en höggradig ren miljö där våra interventionslab och hybridsalar har identiska hygienkrav, på samma sätt som en operationsenhet. Röntgensjuksköterskan är en viktig person i teamet kring patienten vid våra undersökningar och behandlingar inom intervention.

Den interventionsbehandling som utförs inom Neuro genomförs bland annat vid trombektomier, subaraknoidalblödningar och andra blödningar i huvud/ansikte samt vid embolisering av aneurysm i hjärnan. Inom Buk/Kärl genomförs interventionsbehandling bland annat vid bäcken- och benangiografier, embolisering av tumörer och aneurysm, stentgraftbehandling av aorta samt akuta blödningar och avancerade leverinterventioner.

På hybridsalarna på operationsavdelningen är vi en del i teamet när interventionsbehandling utförs i samband med öppen kirurgi, vilket främst gäller kärlkirurgi, transplantation och traumakirurgi. Du ges möjlighet till kompetensutveckling, både genom intern- och extern utbildning/konferenser samt genom deltagande i olika forskningsprojekt.

Om dig

Vi välkomnar dig som är nyutexaminerad eller erfaren legitimerad röntgensjuksköterska. Erfarenhet från arbete inom intervention och/eller radiologi är meriterande. Vi ser att du som söker tar eget ansvar och har förmåga att arbeta i team med olika yrkesprofessioner. Du är positiv till förbättringsarbeten och handleder gärna studenter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor kring vår verksamhet eller undrar hur enheten ser ut? Då är du varmt välkommen på ett besök, hospitering eller kom förbi på en fika?

Vi ordnar det som passar dig bäst, varmt välkommen!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/214
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Carina Sandin, 070-962 47 56
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Seldahl Holmberg, 031-342 32 07
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-25

Zurück zu Stellenangeboten