Närhälsan Lindome vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Lindome BVC, som är belägen ca 2 mil ifrån Göteborg. På mottagningen arbetar 4 barnsjuksköterskor och tillsammans har vi ett välfungerande samarbete, där vi ger varandra ett stöd i vardagen. I dagsläget är drygt 1000 barn är inskrivna hos oss. Lindome BVC är en del av Närhälsan Lindome Vårdcentral, som har 10500 listade invånare samt 28 medarbetare.

Om arbetet

Du kommer att tillsammans med dina kollegor sköta om våra barn, enligt rikshandboken. Arbetet är självständigt, engagerande och omväxlande. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara mottagningsarbete, rådgivning, vaccinationer, hembesök samt föräldragrupper. Vår BVC ingår i en Familjecentral och samarbetet med dem är roligt och utvecklande, där vi värnar om barnens hälsa och föräldraskapet. I familjecentralen ingår även förskola, mödravård och socialtjänst. Vi har även ett nära samarbete med vårdcentralen.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet från tidigare arbete på BVC är meriterande.

Som person är du noggrann och har god organisationsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Vi ser också att du är en serviceinriktad person med ett positivt engagemang. Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkade.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90 %
Ort Lindome
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7733
Kontakt
  • Vårdcentralschef Inger Albertsson, 073-366 22 53
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Therese de Don , 031 - 345 04 52
Publicerat 2019-01-09
Sista ansökningsdag 2019-01-23

Zurück zu Stellenangeboten