Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 230

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du som vi och älskar infektioner? Skräms du inte av öppna sår och bakterier? Drivs du av att se resultat av ditt arbete med läkningsprocessen? Vill du dessutom vara med och utveckla vår avdelning till den bästa arbetsplatsen? Välkommen till avdelning 230!

Vilka är vi?

Avdelning 230 är Sveriges första multidisciplinära specialistenhet för behandling och forskning av ortopediska infektioner. Vår avdelning är bemannad med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare (ortoped- och infektionsläkare), fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt städ- och kökspersonal. Hos oss har vi dessutom en receptarie som är behjälplig vid beställning av läkemedel, delar läkemedel inför hemgång till patient och blandar antibiotika. Vår intention är att arbeta i team med patienten i fokus. Antalet vårdplatser för Ortopediskt InfektionsCenter (OIC) är fjorton varav två traumavårdsplatser.

Vår avdelning ingår i ett projekt som pågår i två år, där vi är en av fem avdelningar som har blivit utnämnda till att bli den bästa arbetsplatsen.

Vad erbjuder vi dig?

- Delaktighet i vår arbetsgrupp som har en bra sammanhållning och ett gott arbetsklimat.
- Ett intressant, roligt och utvecklande arbete.
- Återkommande föreläsningar och utbildningar för att öka din kompetens.
- Om intresse finns ser vi gärna att du går vidareutbildning (VUB) inom kirurgi/ortopedi.
- Möjligheten att hospitera på någon avdelning/enhet som du tycker är intressant.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med en positiv inställning. Egenskaper som vi värdesätter är öppenhet, mod att ifrågasätta, humor och engagemang. Vi anser att dessa egenskaper driver vår avdelning framåt och till utveckling.

I denna rekrytering kommer vi att rekrytera fortlöpande under ansökningstiden.

Hjärtligt välkommen att söka och vara med att utveckla Sveriges första Ortopediska InfektionsCenter!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.


Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7537
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marianne Lindris, 076-125 04 42
  • Vårdenhetsöverläkare, Peter Grant , 031-343 00 15
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hanson , 031-343 16 08 eller 073-331 49 42
Publicerat 2018-12-07
Sista ansökningsdag 2018-12-20

Zurück zu Stellenangeboten