Kungälvs Sjukhus, Geriatrik- och rehabiliteringskliniken, Rehabenhet

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vill du bli en del av nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning

Geriatrik- och rehabiliteringskliniken är en akutklinik där det ingår två vårdavdelningar (sjukhusets strokeenhet och ortopedisk rehab) samt en rehabenhet som består av arbetsterapi, fysioterapi, logopedi, kurator, dietist, AVH-team (Avancerad Vård i Hemmet), NSVT (Närsjukvårdsteam), ljusbehandlingsenhet och smärtenhet. På kuratorsverksamheten arbetar fyra kuratorer.

Arbetsuppgifter

Kuratorerna ansvarar för kris- och stödsamtal till inneliggande patienter och deras närstående på sjukhusets vårdavdelningar. De ansvarar också för samtal i samband med viss öppenvård och är delaktiga i olika behandlingsgrupper. I arbetet kan kontakt med myndigheter och andra samhällsfunktioner förekomma.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad socionom med några års erfarenhet inom yrket och ha arbetat med kris- och stödsamtal. Du har ett professionellt förhållningssätt samt förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Det är också viktigt att du har en god initiativförmåga, är flexibel samt är van att arbeta både självständigt och i team med andra yrkeskategorier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Vikariat 190201-191231, med möjlighet till förlängning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190201
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7411
Kontakt
  • Monica Ahlberg, rehabchef, 0303-98730 eller 0700-852774
  • Marianne Thordén, rehabchef, 0303-98597
Facklig företrädare
  • Amanda Orlinis, SACO, 0303-98000 (vxl)
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2018-12-17

Zurück zu Stellenangeboten