Folktandvården, Kungshamn

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning

En av våra tandläkare går nu i pension .

Vill du bli en i teamet! Ta nu chansen!

 Vi är ett gott gäng på 12 personer som arbetar i en toppmodern klinik i nya fräscha lokaler där vi flyttade in i mars i år.

Kliniken finns i det helt nybyggda  Hälsans Hus där vi kamperar ihop med Närhälsa, Rehabmottagning, Barmorska och Ungdomsmottagning. Huset rymmer också ett Apotek.

Kungshamn är huvudorten i Sotenäs kommun som består av många småsamhällen så som Smögen, Hunnebostrand och Bohus-Malmön .

Vi utgör en viktig samhällsfunktion för de boende i kommunen. Vårt uppdrag är att erbjuda nära och god vård med hög service. Vi har även lustgas att erbjuda.


Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet och stor variation i vardagen.

På sommaren fungerar vi som en akuttandvårdsklinik då vi är en av Västkustens hetaste kommuner.

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vi söker en tandläkare för 6 månaders vikariat med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan !

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

dessutom erbjuder vi:

-Goda utvecklingsmöjligheter

- Förmåner som uppmuntrar till God hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso-och sjukvård

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi välkomnar både nyutexaminerade och erfarna tandläkare till tjänsten.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7086
Kontakt
  • Klinikchef: Maria Turesson, 076-830 15 75
Facklig företrädare
  • Kerstin Söderström TT, 010-441 89 17
Publicerat 2019-01-03
Sista ansökningsdag 2019-01-16

Zurück zu Stellenangeboten