NU-sjukvården, Område III, Bild- och funktionsmedicin, Klinisk fysiologi

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Klinisk fysiologi
Klinisk fysiologi inom NU-sjukvården är en enhet inom Bild- och funktionsmedicin med avdelningar på NÄL och Uddevalla sjukhus. Verksamheten bedrivs på de båda sjukhusen men då NÄL är akutsjukhus är verksamheten där mer omfattande och läkarbemanningen är koncentrerad dit. Verksamheten består av bred klinisk fysiologisk diagnostik som domineras av hjärt- och kärlundersökningar. Det bedrivs nuklearmedicinsk verksamhet på båda sjukhusen, med två gammakameror varav en SPECT/CT, ännu en SPECT-CT är planerad 2018. Hjärt-MR bedrivs av oss sedan 2009.

På kliniken arbetar idag 6 kliniska fysiologer, en nuklearmedicinare, två ST-läkare inom klinisk fysiologi och en kardiolog.

Arbetsuppgifter
Kliniskt arbete inom diagnostik, men också att utbilda samt att utveckla och kvalitetssäkra metoder för fysiologisk diagnostik.

Kvalifikationer
Specialistläkare i klinisk fysiologi.

Erfarenhet av nuklearmedicinsk diagnostik är meriterande.

Vi tror att du är intresserad av att bidra till fortsatt utveckling av verksamheten. God förmåga att samarbeta med kollegor och andra personalkategorier är betydelsefullt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och förutsättningar. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6007
Kontakt
  • Enhetschef Thomas Ehn, tfn 010-435 25 98
  • Verksamhetschef Johan Svalbacke, tfn 010-435 26 01
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen Martin Holgersson, tfn 010-435 26 11
Publicerat 2018-10-08
Sista ansökningsdag 2018-10-19

Zurück zu Stellenangeboten