Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologavdelning 17 och 30

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Vården idag är i ständig förändring och för att kunna hänga med behöver vi dig som kommer in med nya friska idéer. Vi är ett gott gäng som med kunskap och humor vill skapa den bästa möjliga vården för våra patienter. Under hösten kommer Prostata Cancer Centrum slå upp dörrarna i en del av avdelningen och på sikt är är tanken att öppenvård och slutenvård ska integreras för patienterna med prostatacancer. På avdelning 17/30 tar vi emot patienter med sjukdomstillstånd i urinvägarna. Detta innebär allt från njursten till urologisk cancer. Patienterna kommer till oss både planerat för operation och från Akut och olycksfallsmottagningen.
På avd 17/30 arbetar vi två helger av fem, har indivuellt schema och flextid.

På vår avdelning värnar vi om patienterna och om varandra. Om du börjar arbeta hos oss får du en längre introduktion av en erfaren kollega. Verksamheten anordnar med jämna mellanrum en internutbildning som stäcker sig över en termin som du förväntas delta i. Vi är två vårdenhetschefer med mångårig urologisk erfarenhet och vi leder avdelningen i ett gemensamt ledarskap vilket gör att vi finns tillgängliga och delaktiga på avdelningen.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du i parvård med en sjuksköterska och du kommer att ha ett stort ansvar för omvårdnaden. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att ansvara för att kontroller såsom NEWS och observationer som utförs postoperativt och i akuta situationer, mobilisering, kontroll av vätskelistor och urinmätning, SKL:s riskbedömning av fallrisk och trycksår. Vi har kort medelvårdtid vilket gör arbetet varierat och omväxlande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med inriktning inom akutsjukvård. Har du erfarenhet från urologi eller annan kirurgi är detta meriterande. Hos oss är ett gott bemötande till patienter, anhöriga och arbetskollegor en självklarhet. Du ska vara trygg i din yrkesroll och klara av snabbt uppkomna akuta situationer. Som medarbetare på urologen är du intresserad av att bidra till att utveckla verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag 3-6 Monate
Anställningen avslutas 2019-04-30
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5912
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Richardson, 031-3427660
  • Vårdenhetschef, Annika Svensson, 031-3427664
Facklig företrädare
  • Gunilla Mattsson, 031-3428329
Publicerat 2018-10-01
Sista ansökningsdag 2018-10-18

Zurück zu Stellenangeboten